555 Feiten Waar Je Helemaal Niets Aan Hebt-   eReader eBook

Herman Boel • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

555 Feiten Waar Je Helemaal Niets Aan Hebt is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het allerleukste - maar voor de rest compleet nutteloze - cadeauboek Wist je dat je een voorwerp verder naar het westen kunt gooien dan naar het oosten? De reden daarvoor ligt bij de draaiing van de aarde - het corioliseffect, zoals wetenschappers dat noemen. Verder kom je in dit boek onder andere te weten waarom de urine van katten fluorescerend is, waarom de kortste oorlog ooit maar een halfuurtje duurde en waarom het aantal putjes in een golfbal zo cruciaal is. Na het succes van 666 leugens die iedereen gelooft, is Herman Boel terug met een nieuw boek vol leuke - maar voor de rest compleet nutteloze - weetjes!

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Rare, geestige en interessante weetjes waar geen eind aan komt. Een grappige aanrader

Ik word altijd erg blij van dit soort weetjesboeken. Feiten waar je helemaal niets aan hebt, zegt het boek, maar dat is wat mij betreft niet waar. Feitjesboeken zoals dit zijn vaak heel erg doeltreffend in het kort, maar helder uitleggen van veel informatie. Bijzonder leerzaam, dus! Een van mijn favoriete feitjes staat op de kaft: “Het Albanees kent 27 woorden voor 'snor'”. Ook worden Nederlandse woorden die niet rijmen besproken (twaalf, herfst) en waarom een golfbal zoveel putjes heeft. 555 van dit soort weetjes passeren de revue, de een soms nog gekker dan de ander. Een leuk geschreven, vaak geestig en zeer interessant boek. Perfect als cadeau of doorbladerboek. Leuk op de wc!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Herman Boel
UitgeverijLannoo
ISBN9789401416122
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's195
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte15954 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten