A Story to Tell?-   eReader eBook

Jan Driessen • eBook

€ 9,95

Direct downloaden

De laatste bestelling was 5 dagen geleden.

A Story to Tell? is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Hoe vertel je je eigen verhaal met blijvende impact op je publiek? Hoe bereid je je daarop voor? Hoe omarm je je toehoorders en hoe bereik je je ultieme doel? Jan Driessen geeft op deze en veel andere vragen antwoord in A Story to Tell? aan de hand van zijn persoonlijke ontmoetingen met vele wereldleiders, onder wie Hillary en Bill Clinton, Angela Merkel, Nelson Mandela, Justin Trudeau en Barack Obama. Voor iedereen die overtuigend wil leren spreken in het openbaar Jan Driessen is een van de meest spraakmakende communicatiestrategen in Nederland. Hij heeft een eigen adviesbureau Q&A | Communicatie, was bijna twintig jaar tv-verslaggever en veertien jaar directeur communicatie van AEGON. ‘Jan brengt je steeds weer op nieuwe ideeën. Ongekend fris, vernieuwend en origineel hoe hij naar communicatie kijkt.’ - Symen Jansma, ceo TravelBird ‘Energiek en enthousiast in combinatie met kennis en ervaring. En altijd met een ander en kwalitiatief beter resultaat dan gevraagd.’ - Sjoerd Laarberg, ceo Allianz Nederland

Dit boek in de pers

Energiek en enthousiast in combinatie met kennis en ervaring. En altijd met een ander en kwalitiatief beter resultaat dan gevraagd.   
Sjoerd Laarberg, CEO Allianz Nederland  

Jan brengt je steeds weer op nieuwe ideeën. Ongekend fris, vernieuwend en origineel hoe hij naar communicatie kijkt.  
Symen Jansma, CEO Travelbird  

Details:

Auteur(s)Jan Driessen
UitgeverijBertram + De Leeuw Uitgevers
ISBN9789461562265
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's137
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1344 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten