Aan de rand van het meer-   eReader eBook

Kate Morton • eBook

€ 5,99

Direct downloaden

Aan de rand van het meer is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een heerlijk feelgoodverhaal met een vleugje mysterie

Alice Edevane is een intelligent, nieuwsgierig meisje van veertien dat opgroeit op een prachtig landgoed aan de rand van een meer in Cornwall. Ze schrijft graag verhalen, maar de mysteries die ze verzint verbleken bij wat haar familie te wachten staat: na afloop van een groots en schitterend zomerfeest met honderden gasten ontdekken de Edevanes dat hun jongste zoon Theo spoorloos is verdwenen. Het drama verscheurt de familie, en het landgoed blijft uiteindelijk verlaten achter.

Bijna zestig jaar later kijkt Alice terug op een succesvolle carrière als schrijfster. Hoewel ze tevreden is met haar leven, knaagt de onopgeloste verdwijningszaak nog steeds aan haar. Honderden kilometers verderop logeert de jonge rechercheur Sadie Sparrow in het huis van haar grootvader in Cornwall. Tijdens een wandeling stuit ze op het oude landgoed – nu een overwoekerde ruïne. Haar nieuwsgierigheid is gewekt, waardoor een reeks gebeurtenissen in gang wordt gezet die Sadie en Alice samenbrengt. Als de schokkende waarheid eindelijk aan het licht komt, blijkt het verleden nog lang niet afgesloten te zijn…

De pers over Aan de rand van het meer

‘Een spannend en boeiend verhaal, vol mysteries.’ NBD Biblion

‘Het is een zeer ontroerend en aangrijpend verhaal.’ Hebban.nl

Dit boek in de pers

Een perfecte combinatie van een goed verhaal, prachtige sfeer en een beetje spanning.  
MOREDELIGHT.COM  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Levendig geschreven. Echt een aanrader, zeker als je van historische romans houdt

Prachtig zoals kate Morton verschillende verhaallijnen uit het verleden en het heden door elkaar weeft. Ook is het een goed idee van haar om deze roman in 2003 af te laten spelen. Immers: dat is 58 jaar na het einde van de tweede wereldoorlog, waardoor overlevenden nog aan het woord kunnen komen. Ze worden nu in 2016 steeds schaarser! De lezer wordt meegenomen naar het leven van de Engelse adel in de eerste helft van de vorige eeuw. Al lezend leer je veel over het leven in die tijd. Verder krijgt het verhaal steeds andere wendingen en wordt de verdenking steeds verlegd. Never a dull moment!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over landgoederen
  • lekker leesvoer

Details:

Auteur(s)Kate Morton
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Rob van Moppes
ISBN9789402304831
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte4178 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten