Ademloos 1 : Geheim verlangen-   eReader eBook

Maya Banks • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Ademloos 1 : Geheim verlangen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Gabe Hamilton zou hiervoor branden in de hel, maar het kon hem niet schelen. Vanaf het moment dat Mia Crestwell de balzaal van het Bentley Hotel in liep, kon hij zijn blik niet van haar afhouden. Maar Mia was een verboden vrucht. Het kleine zusje van zijn beste vriend. Alleen was ze nu volwassen geworden, en dat was hem niet ontgaan. Hij had jaren geprobeerd om haar verleiding te weerstaan. Maar dat was nu afgelopen. Als Gabe Mia zijn gevaarlijke, uitdagende wereld in trekt, beseft ze dat er veel is dat ze niet van hem weet. Hoe ver gaan zijn wensen? Hun relatie is intens en gepassioneerd, maar dan dreigt hun geheime affaire onthuld te worden, en blijken ze kwetsbaarder voor verraad dan ze ooit konden denken.

In maart 2013 verschijnt deel 2 uit de Ademloos-trilogie: Gevaarlijke liefde, gevolgd door het slotdeel, Vurige obsessie, in juli 2013.

Details:

Auteur(s)Maya Banks
UitgeverijBoekerij
ISBN9789460236136
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2842 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieAdemloos
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten