Ademloos-   eReader eBook

Deflo • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Ademloos is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Tijdens een spectaculaire inval wordt een netwerk van pedofielen ontmanteld. De eerste opdracht van Cel 5 lijkt een succes en iedereen is tevreden. Behalve Fernand De Decker, die beseft dat de voornaamste schakel ontbreekt: de klant. Het onderzoek komt muurvast te zitten, en door een ongelukkige manoeuvre komt De Decker zelf in nauwe schoentjes. Cel 5 wordt ontbonden en de Belgische Staatsveiligheid trekt het dossier naar zich toe. Teamleden worden op een perverse manier in diskrediet gebracht, familieleden worden bedreigd en geïntimideerd, getuigen geëlimineerd. De Decker probeert zijn mensen te herenigen om samen het hoofd te bieden aan de dreiging. Ze moeten vechten om te overleven, zonder wapens, tegen een onzichtbare vijand, in een luguberen genadeloos steekspel met alleen verliezers. Ademloos is de tweede thriller van Luc Deflo over Cel 5, een team van vijf speurders onder leiding van Fernand De Decker dat werd opgericht om de 'vergeten'kinderdossiers van onder het stof te halen. De andere Cel 5-boeken in de reeks van drie zijn Weerloos en Spoorloos.

Dit boek in de pers

De lezer kan het boek maar moeilijk wegleggen: zo spannend is het. De ene actie is nog niet voorbij of de volgende is er al.  
BIBLION  

Met Ademloos zet Deflo opnieuw een een indrukwekkende thriller neer.  
Knack  

Details:

Auteur(s)Deflo
UitgeverijManteau
ISBN9789460410505
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's309
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte685 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieCel 5
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten