Adres onbekend-   eReader eBook

Katherine Taylor-Kressmann • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

Adres onbekend is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Adres onbekend is geschreven als een reeks brieven tussen een joodse Amerikaan die in San Francisco woont en zijn voormalige zakenpartner en vriend die naar Duitsland is teruggekeerd. De brieven dateren van november 1932 tot maart 1934. De verstrekkende gevolgen van de nazi-ideologie, in het bijzonder voor een hechte vriendschap, wordt in deze briefwisseling treffend en zeer aangrijpend weergegeven. Adres onbekend, voor het eerst in druk verschenen in 1938 in de Verenigde Staten, toonde al vroeg de werking van het gif van het nationaal-socialisme aan het Amerikaanse publiek. Het is inmiddels uitgegroeid tot een internationale bestseller. Deze herontdekte literaire Amerikaanse klassieker bevat een belangrijke en tijdloze boodschap en verdient een permanente plaats op ieders boekenplank.

Dit boek in de pers

Dit moderne verhaal is niet minder dan volmaakt. Het is de meest effectieve aanklacht tegen de nazi’s die in druk is verschenen.  
The New York Times Book Review (1939)  

Kressmann Taylors verhaal dient niet alleen als een herinnering aan de naziverschrikkingen, maar ook als een waarschuwing in het licht van de huidige raciale, etnische en nationalistische intolerantie.  
Publishers Weekly  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over nazisme
  • romans over mannenvriendschap

Details:

Auteur(s)Katherine Taylor-Kressmann
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789041422316
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte672 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten