Advocaat van de president-   eReader eBook

Geert-Jan Knoops • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In 2003 bekent een hoog Al Qaida-lid aan de CIA dat Saddam Hoessein en Al Qaida samen beschikken over massavernietigingswapens. Onder grote politieke druk besluit de Amerikaanse president Jeremy Sawyer om Irak binnen te vallen. Massavernietigingswapens worden echter niet gevonden en de bezetting van Irak dreigt op een langlopend debacle uit te lopen. Als in de Verenigde Staten Benjamin Olivier tot president wordt gekozen, start er een uniek strafproces tegen de oud-president wegens machtsmisbruik. Nadat de advocaat van Sawyer dood wordt aangetroffen in zijn kantoor, wordt de New Yorkse strafpleiter Matthew Baldwin gevraagd de verdediging over te nemen. In zijn onderzoek stuit hij op zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Is Sawyer het slachtoffer van een sinister complot?

Dit boek in de pers

Knoops is duidelijk niet van de franje. Zijn stijl heeft een zekere recht voor zijn raapheid die sterk lijkt op de manier waarop zijn Amerikaanse voorbeelden David Baldacci en John Grisham het genre beoefenen.  
Elsevier  

Centraal staat het langdurige juridische gevecht, zeer informatief en beklemmend verteld. Uiterst actueel.  
Friesch Dagblad  

Advocaat van de president is spannend en verrassend. Meerdere keren krijgt de plot een onverwachte wending.  
Reformatorisch Dagblad  

Details:

Auteur(s)Geert-Jan Knoops
UitgeverijLev.
ISBN9789044963755
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte509 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten