Afgesneden-   eReader eBook

Michael Tsokos, Sebastian Fitzek • eBook

€ 6,99

Direct downloaden

Afgesneden is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Sebastian Fitzek is een kei in het schrijven van verhalen die van begin tot einde de lezer op het verkeerde been zetten.' Crimezone

Wanneer heb je voor het laatst een lijk opengesneden?

Forensisch patholoog Paul Herzfeld vindt in het hoofd van een gruwelijk verminkt lichaam een capsule met daarin het telefoonnummer van zijn dochter. Hannah is ontvoerd en Herzfeld begint een speurtocht naar zijn dochter. De psychopathische ontvoerder heeft in een ander lichaam de volgende aanwijzing aangebracht en het lijk gedumpt op het strand van Helgoland.

'Ga maar verder met de buikorganen, ik red het alleen wel,' zei Herzfeld, terwijl hij het oculair scherp stelde. Op het eerste gezicht zagen de tekens op de celstof eruit als toevallige verontreinigingen. Maar toen draaide hij het papier honderdtachtig graden en ontwaarde hij de getallen die erop stonden. Ze zagen eruit als een mobiel telefoonnummer en Herzfeld wilde zijn collega's net van zijn merkwaardige ontdekking vertellen, toen hij de zes kleine letters onder de getallen ontdekte. Ze sprongen door de microscoop direct in zijn amygdala, in het deel van de hersens dat voor angstreacties verantwoordelijk is. Zijn hartslag versnelde, zweet parelde op zijn voorhoofd en zijn mond werd droog. Tegelijk had Herzfeld nog maar één gedachte: Laat dit alsjeblieft toeval zijn.
Herzfeld heeft echter geen kans om de informatie te verkrijgen: het eiland is door een orkaan afgesneden van het vasteland, de bevolking is geëvacueerd. Er ontvouwt zich een ingenieus spel tussen Herzfeld, de ontvoerder van zijn dochter, en een kwade genius uit het verleden.

Sebastian Fitzek (Berlijn, 1971) studeerde Rechtswetenschappen en werkt als journalist en schrijver voor radiostations en tv-zenders. Van zijn psychothrillers zijn miljoenen exemplaren over de toonbank gegaan. Voor Afgesneden bundelde Fitzek zijn krachten met die van Michael Tsokos, de bekendste patholoog-anatoom van Duitsland.


Reviews & recensies

Gruwelijk en psychopathisch! Eén van de beste thrillers van het moment

Wat een ervaring was het lezen van dit boek! Zoveel gevoelens spookten door mijn hoofd tijdens het lezen van Afgesneden: spanning, walging, angst. Maar ja, een echte thrillerfan zoals ik geniet daar met volle teugen van. Forensisch patholoog Paul Herzfeld kan dode lichamen lezen als boeken. Als hij op een dag in het hoofd van een lijk het telefoonnummer van zijn dochter vindt, breekt het zweet hem uit. Hij gaat op een gruwelijke speurtocht, waarbij een psychopaat aanwijzingen in lichamen achterlaat, om zijn dochter te vinden. En dan is het eiland waarop hij zit ook nog afgesneden van de rest van de wereld door een orkaan. Deze psychologische thriller is misschien wel de meest enerverende, en zeker de gruwelijkste die ik dit jaar heb gelezen. Een aanrader voor mensen die tegen een stootje kunnen.

Bekijk alle reviews van Sander Verheijen | Crimezone 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over pathologische anatomie
  • psychopatische thrillers

Details:

Auteur(s)Michael Tsokos, Sebastian Fitzek
UitgeverijThe House Of Books
Vertaler(s)Sander Hoving
ISBN9789048819942
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's387
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte586 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten