Agent 6-   eReader eBook

Tom Rob Smith • eBook eci.be lezers

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 4 dagen geleden.

Agent 6 is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Moskou, 1965. Het is de tijd van de Koude Oorlog. De Sovjet-Unie probeert zich na de gewelddadige moorden van Stalin en de chaotische jaren vijftig die daarop volgden, opnieuw te laten gelden. Voormalig agent bij de geheime dienst Leo Demidov heeft inmiddels een rustig leven opgebouwd met zijn vrouw Raisa en hun twee geadopteerde dochters. Wanneer zijn gezin wordt gevraagd naar New York te komen als onderdeel van een vredestoer om de verhoudingen tussen Amerika en Rusland te verbeteren, mag Leo niet mee. Terwijl hij zich paranoïde afvraagt waarom juist zijn familie hiervoor is geselecteerd, worden zijn grootste angsten werkelijkheid. Een tragische gebeurtenis verwoest alles wat hij liefheeft. Leo ziet geen andere mogelijkheid dan het heft in eigen handen te nemen en gaat op onderzoek uit. Hierbij deinst hij nergens voor terug, koste wat kost zal hij Agent 6 vinden, de sleutel voor dit mysterie. Agent 6 is een spannende thriller die zich afspeelt op meerdere continenten en tegen de achtergrond van verschillende historische gebeurtenissen: van de Koude Oorlog in Moskou en de jaren vijftig en zestig in New York tot aan de oorlog tussen Rusland en Afghanistan in de jaren tachtig.

Dit boek in de pers

Agent 6 is een weids maar ook intiem boek over grote en persoonlijke politiek en het bevredigende slot van een mooie trilogie.  
NRC Next  

Steengoed. Met een schitterend slot. Ontroerend en overtuigend. En je blijft na lezing nog een tijdje bij Demidov in zijn cel zitten. Prachtig.  
Het Parool  

De kans dat Tom Rob Smith zich na zijn briljante debuut Kind 44 ooit nog zou overtreffen, werd niet erg groot geacht. Toch is het hem gelukt.  
BRABANTS DAGBLAD  

Verbluffend gedocumenteerd beschrijft hij de sfeer in de Koude Oorlog en de situatie in Afghanistan waar zijn hoofdpersoon jarenlang werkt als adviseur van de op te richten (politieke) politie.  
Dagblad Van Het Noorden  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over de Sovjet-Unie
  • boeken over de Koude Oorlog

Details:

Auteur(s)Tom Rob Smith
UitgeverijAmbo|Anthos
Vertaler(s)Irving Pardoen
ISBN9789041421937
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's455
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte542 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten