Alle Collega's Dood-   eReader eBook

Nachoem Wijnberg • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

Alle Collega's Dood is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Hij heeft een Ex, een Fanclub met dames (met een van hen probeert hij Italiaans te leren) en hij krijgt colleges van de Janprofessor. De hoofdpersoon van deze roman bekijkt de wereld om zich heen zonder vooroordelen en laat alles een beetje op zich afkomen, zonder veel commentaar te geven. En wat hij meemaakt zijn soms toch wel vreemde zaken. Zeker als de Janprofessor hem vertelt over wat er twintig jaar eerder gebeurde in de vakgroep waar die ooit promovendus was. ALLE COLLEGA’S DOOD is een tragikomische coming of age-roman en tegelijkertijd een studie van leven in de wetenschap, vol sprankelende, absurde dialogen.

Dit boek in de pers

Overzichtelijkheid is niet Wijnbergs ding – dat is het ook nooit geweest. Hij bedrijft impliciete satire, door aanduidingen als ‘de Persoonlijkheidstestprofessor’, maar net als je gewend bent aan de algehele onthechtheid, sluit hij af met een kraakhelder relaas over een op academisch leven en dood uitgevochten conflict in een Rotterdamse vakgroep – vast uit het leven gegrepen.  
NRC  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over het studentenleven
  • grappige boeken

Details:

Auteur(s)Nachoem Wijnberg
UitgeverijGennep, Uitgeverij Van
ISBN9789461649768
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte666 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten