Alles is verlicht-   eReader eBook

Jonathan Safran Foer • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Alles is verlicht is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een jonge Amerikaan, Jonathan Safran Foer geheten, reist naar het platteland van Europa. Slechts gewapend met een vergeelde foto gaat hij op zoek naar Augustine, de vrouw die, zo is hem verteld, zijn grootvader uit de handen van de nazi's heeft gered. Vergezeld door de onvergetelijke Alex, zijn jonge Oekraïense tolk die behept is met een komisch spraakverwarrend accent, maakt Jonathan een donquichotachtige zoektocht door een verwoest landschap, terug naar een onverwacht verleden. Verweven met dit verhaal is de betoverende legende over zijn grootvaders dorp in de Oekraïne en de lotgevallen van een kleine gemeenschap, van de achttiende eeuw tot aan de Tweede Wereldoorlog. Uiteindelijk komen alle geschiedenissen bij elkaar in een hartverscheurende climax van uitzonderlijke kracht.

Dit boek in de pers

Topdebuut.  
HP/DE TIJD  

In 270 wervelende pagina's laat hij je gieren van het lachen en uiteindelijk in dezelfde beweging naar je zakdoek grijpen.  
Het Parool  

Alles is verlicht door het vuurwerk van zijn talent en schrijflust. Dat hij mag blijven schrijven en schrijven en schrijven...  
Trouw  

Alles is verlicht is in de eerste plaats een boek dat me meer geraakt heeft dan enig ander Amerikaans debuut van de laatste tien jaar. Vooral omdat hij een aantal figuren heeft geschapen die je - met al hun zwakheden en feilen - in je hart sluit en in je geheugen opslaat. Het is een boek waarvan je zou willen dat iedereen het zou lezen.  
NRC  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over reizen
  • humorvolle boeken

Details:

Auteur(s)Jonathan Safran Foer
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789041421944
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte985 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten