Alles van elkaar-   eReader eBook

Leon Verdonschot • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Alles van elkaar is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Drie jeugdvrienden reizen af naar Thailand. Om daar dertig jaar vriendschap te vieren, en om hun jeugdheld te zien optreden. Maar als blijkt dat op de vooravond van vertrek een nieuwsgierige geliefde zich toegang heeft verschaft tot mails die niet voor haar ogen zijn bedoeld, gaat er een doos van Pandora open.

Twee van de drie vrienden blijken te zijn verwikkeld in een wedloop waarin ze systematisch de grenzen van hun vriendschap verleggen. En overschrijden. In de tropische hitte en ver weg van huis komen jaren kameraadschap tot een kolkend hoogtepunt. Met Alles van elkaar schreef Leon Verdonschot een rauwe roman over vriendschap, seks en loyaliteit.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Soepele en meeslepende vertelling over mannenvriendschap

“Ze weet het.” “Sorry?” “Ze weet het.” “Ze weet wát?” “Alles.” “Hoe bedoel je álles?” “Ze heeft mijn mails gelezen.” Deze korte conversatie uit ‘Alles van elkaar’ van Leon Verdonschot heeft grote gevolgen. Drie jeugdvrienden – Martin, Ramon en de hoofdpersoon – reizen naar Thailand om daar dertig jaar vriendschap te vieren. Maar vlak voor vertrek blijkt de nieuwe liefdespartner van Martin de complete inhoud van zijn mailbox te hebben gelezen. Zo weet ze alles over wat de hoofdpersoon en Martin samen hebben uitgespookt. Ook op seksgebied. En dat is niet best… Ik heb de gedeeltelijk autobiografische roman ademloos en in één ruk uitgelezen. Omdat – hier volgt een bekentenis – de auteur een vriend van me is. Desondanks zag ik toch veel onbekende anekdotes voorbij komen. Die vriendschap zou een reden kunnen zijn dit boek niet te recenseren. Echt objectief ben ik immers niet te noemen. Toch zou dat een onjuiste keuze zijn. Want Verdonschot heeft in een soepele en meeslepende stijl een rauw verhaal over mannenvriendschap opgetekend dat het verdiend om gelezen te worden. En niet alleen door deze vriend.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over mannenvriendschap
  • boeken met een flinke dosis seks

Details:

Auteur(s)Leon Verdonschot
UitgeverijThomas Rap
ISBN9789400403642
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's224
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte784 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten