Alles wordt beter!-   eReader eBook

Simon Rozendaal • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 6 dagen geleden.

Alles wordt beter! is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wie de tv aanzet, de krant openslaat, naar de verhitte discussies aan de stamtafel luistert of de sociale media volgt, die weet zeker: het gaat slecht met de wereld. Onzin! zo laat Simon Rozendaal zien met kille cijfers en hartverwarmend optimisme. Lucht en water zijn schoner dan ooit. We leven langer, we zijn welvarender dan ooit, we behandelen dieren beter. Nog nooit was de kans zo klein om door geweld om het leven te komen als nu. In Alles wordt beter! brengt Simon Rozendaal – na Het grote goed nieuws boek uit 2007 – voor de tweede keer de waarheid over het voetlicht. Dit keer analyseert hij bovendien wat de motoren achter de vooruitgang zijn en waarom zoveel mensen er toch niet in willen geloven. De vooruitgang heeft ons nog niet in de steek gelaten. Ja, natuurlijk zijn er problemen – die zullen er altijd zijn – maar het verleden heeft geleerd dat we die kunnen oplossen. Lang leve de mens!

Dit boek in de pers

Bijzonder aanstekelijk (…) weet me met zijn lofzang te betoveren.  
NRC  

Verrukkelijk is zijn verteltoon: erudiet, grappig, hogelijk verontwaardigd en doorspekt met goed gedoseerde, persoonlijke anekdotes uit veertig jaar wetenschapsjournalistiek.  
De Volkskrant  

Journalist Simon Rozendaal heeft een krachtig pleidooi geschreven voor vindingrijkheid en beschaving als antwoord op het doemdenken.  
Trouw  

Simon Rozendaal schrijft al veertig jaar over wetenschap en wetenschappelijke ontwikkelingen. Hij is intelligent, goed geïnformeerd - kortom de knapste wetenschapsjournalist van Nederland. (...) Simon Rozendaal is een vooruitgangsoptimist. Zonder vooruitgangsoptimisten zouden we ten onder kunnen gaan in het onvervulbare verlangen naar zekerheid. Lees dus Rozendaal, daar knapt u van op.  
Elsevier  

Zijn kritische blik doet soms weldadig aan. Daarbij schrijft Rozendaal zó over wetenschappelijke zaken dat zelfs de leek niet af hoeft te haken. De soms mild ironische toon doet de lezer geregeld glimlachen.  
Reformatorisch Dagblad  

Details:

Auteur(s)Simon Rozendaal
UitgeverijAtlas Contact
ISBN9789045029566
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's214
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1854 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten