Als alles duister wordt-   eReader eBook

Hilde Vandermeeren • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 1 dag geleden.

Als alles duister wordt is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op een avond botst Claire Maenhout op een hoge voetgangersbrug nabij een vrijwel verlaten station tegen een man op. Ze heeft haast om de laatste trein naar huis te halen en besteedt er verder geen aandacht aan. Totdat ze enkele dagen later in de krant leest dat er op die plaats een lijk in de struiken is gevonden. De politie roept getuigen op. Maar Claire is onlangs hersteld van een zwaar ongeluk. Ze heeft drie weken in coma gelegen en moest maandenlang revalideren. Haar getuigenis zal niet veel kunnen opleveren. Maar de moordenaar heeft haar gezicht wel gezien. Hij gaat naar haar op zoek. En hij vergeet nooit een gezicht.

Dit boek in de pers

De auteur beeld treffend uit hoe niet alleen Claire in haar dagelijkse gang van zaken worstelt met haar onvermogen om mensen te herkennen, maar ook hoe haar zichtbaar aangeslagen ouders het ongeluk van hun dochter een plek proberen te geven. Alle twee op hun eigen manier, want alle twee hebben ze het gevoel op veel fronten tekortgeschoten te hebben. Hun beider leed, en de pijnlijke momenten in hun samenzijn met Claire, worden zo raak beschreven dat het allemaal bijna tastbaar wordt. De auteur tilt het boek naar een hoger niveau, en verdient hier een groot compliment!  
Hebban.nl  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over handicaps
  • thrillers over moord

Details:

Auteur(s)Hilde Vandermeeren
ISBN9789021446820
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's256
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte764 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten