Als het zaterdag wordt-   eReader eBook

Nicci French • eBook eci.be lezers

€ 7,49

Direct downloaden

De laatste bestelling was 3 dagen geleden.

Als het zaterdag wordt is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Frieda Klein deel 6 (ook los te lezen) ‘Als het zaterdag wordt’ is het zesde deel in de spannende Frieda Klein-serie, geschreven door Nicci French. De 32-jarige Hannah zit opgesloten in een psychiatrische inrichting nadat ze jaren geleden is veroordeeld voor de moord op haar moeder, stiefvader en jongere broertje. De moorden waren spraakmakend en domineerden de kranten vanwege het gewelddadige karakter ervan. Psychotherapeute Frieda Klein staat bij de mysterieuze Walter Levin in het krijt: een jaar geleden heeft hij ervoor gezorgd dat inspecteur Karlsson zijn baan kon houden in ruil voor een gunst van Frieda. En nu moet Frieda Klein haar schuld inlossen: Walter wil dat ze Hannah bezoekt om te beoordelen of ze daadwerkelijk gestoord is. Maar wanneer Frieda bij de inrichting komt, ontdekt ze dat er toch meer aan de hand is dan in eerste instantie leek… De literaire thriller ‘Als het zaterdag wordt’ is nagelbijtend spannend en beklemmend, een must voor alle fans van spannende boeken!
Bestsellers nu vanaf € 4,99

Dit boek in de pers

Nicci Gerrard en Sean French zijn The Beatles onder de thrillerschrijvers.  
De Volkskrant  

Nicci French toont zich weer meester in de beklemming.  
Trouw  

Het echtpaar French flikt het weer: net als je denkt het plot ontrafeld te hebben, kantelt het verhaal. Dit zesde deel uit de Frieda Klein-serie krijgt je snel in zijn greep.  
ZIN  

Op naar zondag  
VN THRILLER & DETECTIVE GIDS  

Nog altijd kan niemand die zich thrillerauteur noemt tippen aan schrijversechtpaar Nicci French. Absolute top.  
AD MAGAZINE  


Reviews & recensies

Nagelbijtend spannend... Een aanrader voor iedere thrillerfanaat!

Zet je schrap voor een zenuwslopende thriller met de kracht van een vernietigende mokerslag. In dit (los te lezen) zesde deel van de achtdelige Frieda Klein-serie is het beroemde Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French weer goed op dreef. Psychoanalytica Frieda wordt hierin gedwongen een zaak van een psychiatrische patiënt aan te nemen. Een op het eerste gezicht een overzichtelijke zaak, maar naar later blijkt, eentje met verstrekkende gevolgen. Want er is méér aan de hand dan Frieda in eerste instantie dacht en niets is wat het lijkt. 'Als het zaterdag wordt' is een briljant geschreven thriller vol dubbele bodems waardoor je als lezer op meesterlijke wijze constant op het verkeerde been wordt gezet. Lees een 5-sterren thriller die je van begin tot eind in een ijzeren wurggreep houdt en waaruit met geen mogelijkheid meer te ontsnappen valt. Maar ach... dat wil je ook helemaal niet. Heerlijk zo'n nieuwe Nicci French! Van de literaire thrillerserie (waarvan inmiddels meer dan 900.000 exemplaren zijn verkocht!) verschenen eerder de titels ‘Blauwe maandag’, ‘Dinsdag is voorbij’, ‘Wachten op woensdag’, ‘Donderdagskinderen’ en ‘Denken aan vrijdag’.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over psychotherapeuten
  • bloedstollende thrillers

Details:

Auteur(s)Nicci French
UitgeverijAmbo|Anthos
Vertaler(s)Marja Borg, Noor Koch
ISBN9789026333842
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's312
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1768 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieFrieda Klein
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten