Als Mozes had doorgevraagd-   eReader eBook

Marjolijn van Heemstra • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Als Mozes had doorgevraagd is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een astronaut in de kosmische leegte, een schoppend been vlak voor het in slaap vallen, onnozele stamvaders, een kerstdiner te midden van dementerende bejaarden, een bomenhandelaar in de greep van de angst. In haar gedichten heeft Marjolijn van Heemstra een even scherp oog voor verheven als voor triviale zaken. De vorm varieert van uitbundige theatraal spierballenvertoon tot ingetogen miniatuurtjes, maar de grondtoon is steeds dezelfde: die van een dichteres die zoekt, zich verbaast en probeert een antwoord te formuleren. In heldere taal ontwikkelt ze gedachten over dat wat haar omringt. Het woord als middel om contact te maken of het nu met je geliefde is, met je lezers, of met een mysterieus opperwezen.

'Beeldende, liefdevolle, nergens zwaarwichtige regels. Dit is een debuut dat je onmiddellijk doet vergeten een debuut in handen te hebben.' de Volkskrant

'Gulle stijl en beelden.' Vrij Nederland

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Marjolijn van Heemstra
UitgeverijThomas Rap
ISBN9789400403482
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's58
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte789 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten