Anders Ondernemen, Juist Nu-   eReader eBook

Aad Ouborg • eBook

€ 9,95

Direct downloaden

Anders Ondernemen, Juist Nu is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ik heb respect voor de slimme concepten van Aad Ouborg, die dwars tegen ondernemings­ principes ingaan. John de Mol In Anders ondernemen onthult rasondernemer Aad Ouborg zijn unieke mix van event- en relatiemarketing. En hoe je ervoor kunt zorgen dat je het altijd nét even iets anders aanpakt dan de concurrentie. In dit boek geeft Ouborg aan waarom `sociale omgang zo belangrijk is en waarom succes pas succes is wanneer je het met anderen deelt. En niet te vergeten: hoe hij erin slaagt, iedere keer weer, de multinationals het vuur aan de schenen te leggen in de markten waarin hij actief is. `Het gaat in essentie om vijf pijlers: sales, marketing, productinnovatie, creativiteit en onderscheidend vermogen. Als je die vijf elementen niet op orde hebt, kun je een succesvolle carrière als ondernemer in deze tijd wel vergeten. Aad Ouborg

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Sociaal en bombastisch ondernemen, zonder angst voor de crisis

De schrik zit er na de crisis flink in. Dit zorgt ervoor dat vele ondernemers het op safe gaan spelen. Juist niet doen, zegt Aad Ouborg. Hij noemt zichzelf een “sociale ondernemer” en legt stapsgewijs uit hoe de lezer dat ook kan worden. Zijn theorie draait om het centreren van bedrijfsvoering en het uitdragen van succes. Met enkele bijzondere concepten geeft hij steeds levendige voorbeelden omtrent merkbeleving, relaties met de consument en klant en innovatief denken. Ouborg is niet voor niets een succesvol ondernemer: hij durft keer op keer buiten de gebaande paden te lopen. Dit is een nuttig managementboek voor zowel de startende ondernemer als de professional die vast zit in patronen.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Aad Ouborg
UitgeverijBertram + De Leeuw Uitgevers
ISBN9789461561640
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's144
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte418 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten