Aquarium-   eReader eBook

David Vann • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Aquarium is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De twaalfjarige Caitlin woont samen met haar moeder, die haar geld verdient als havenarbeider, in een klein huis vlak bij het vliegveld van Seattle. Iedere dag bezoekt ze na school het lokale aquarium, terwijl ze wacht tot haar moeder haar ophaalt.

Daar ontmoet ze een oude man, die haar liefde voor de vissen lijkt te delen. Doordat hun vriendschappelijke band steeds sterker wordt, komt een duister familiegeheim aan de oppervlakte en dreigt de onvoorwaardelijke liefde tussen Caitlin en haar moeder gevaar te lopen.

In elegant en kristalhelder proza volgt de lezer een moedig meisje wier verlangen naar liefde en vergiffenis de beschadigde mensen om haar heen weet te transformeren. Aquarium is een hartverscheurende, maar ook hoopgevende en onvergetelijke roman.

Dit boek in de pers

Kalm en beheerst, maar niet traag, voert Vann je mee naar een indringende ontknoping. [...] Het zijn niet alleen de inzichten, maar ook de perfect getimede onthullingen die Aquarium misschien wel tot Vanns beste roman maken.  
HP/De Tijd  

Gruwelijk (ook) van schoonheid, en daarnaast nogal geniaal van opbouw.  
NRC  

Het onderhuids gistende geweld dat zich in deze roman langzaam maar zeker een weg naar de oppervlakte boort is weliswaar van een andere aard dan in Vanns eerdere romans, maar van een vergelijkbare hevigheid. [...] dat Vann het literaire avontuur blijft zoeken, geeft vertrouwen in zijn schrijverschap.  
De Volkskrant  

David Vann bewijst eens te meer een virtuoze stilist te zijn.  
Friesch Dagblad  

Verassend.  
VPRO Gids  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over kinderlevens
  • romans over moeders en dochters

Details:

Auteur(s)David Vann
UitgeverijBezige Bij, De
Vertaler(s)Arjaan Nimwegen
ISBN9789023493051
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's207
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte867 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten