Badgasten-   eReader eBook

Emma Straub • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Badgasten is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In de New York Times bestseller Badgasten van Emma Straub gaat een Amerikaans gezin en aanhang op vakantie naar Mallorca om hun 35-jarige huwelijk te vieren. Dochter, zoon met zijn oudere Cubaanse vriendin, en de gay best friend met zijn man. Zon, zee, mooie stranden, overheerlijke tapas en ontspannen tennispartijtjes beloven een welverdiende ontsnapping aan de spanningen die er thuis in Manhattan net onder de oppervlakte liggen. Maar naarmate de dagen verstrijken komen er geheimen boven water, steken ingesleten patronen de kop op en worden oude wonden opengereten. Emma Straub schetst in Badgasten subtiel en met veel droge humor een portret van een gezin. In een elegante stijl toont ze wat de familieleden willen laten zien en wat ze juist voor elkaar verborgen willen houden. In de Verenigde Staten werden al meer dan 200.000 exemplaren verkocht! ‘Straub is een natuurtalent. Elke zin loopt vloeiend en maakt het verhaal écht.’ – Elizabeth Gilbert, auteur van Eten, bidden, beminnen ‘Grappig, leest als een trein, aantrekkelijke personages en geeft en passant rake opmerkingen over liefde, trouw en ouderschap.’ – De Correspondent

Dit boek in de pers

Grappig, leest als een trein, aantrekkelijke personages en geeft en passant rake opmerkingen over liefde, trouw en ouderschap.  
DE CORRESPONDENT  

De personages zijn om te smullen, er zit humor in en bovendien strooit Straub met fijne wijsheden over ouderschap en liefde. Een perfect strandboek, maar wel met inhoud.  
JAN  

Straub is een natuurtalent. Elke zin loopt vloeiend en maakt het verhaal écht.  
ELIZABETH GILBERT, AUTEUR VAN ETEN, BIDDEN, BEMINNEN  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Heerlijk leesvoer. Soms hardop gegniffeld. Ja, hier heb ik van genoten.

Vanaf de eerste pagina is deze komische roman een feest om te lezen. Franny en haar man zijn 35 jaar getrouwd en het echtpaar besluit met aanhang twee weken op vakantie te gaan naar Mallorca. Dat blijkt een grote fout. Al voordat de reis goed en wel begonnen is, gaat het mis wanneer de echtgenoot opbiecht dat hij nooit met pensioen is gegaan, maar ontslagen was vanwege een affaire met een stagiaire. En dat is pas het begin. Het gezelschap bestaat verder uit Franny’s gay best friend met echtgenoot, een puberende dochter wier obsessie het is haar maagdelijkheid zo snel mogelijk te verliezen, en een zoon die enorme schulden heeft maar wel een 10 jaar oudere Cubaanse vriendin. Eigenlijk is het puur leedvermaak te lachen om de gevolgen van alle geheimen die de hoofdpersonen met zich meedragen, maar dat mag in dit geval. Heerlijk leesvoer!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over vakantie
  • grappige boeken

Details:

Auteur(s)Emma Straub
UitgeverijAmbo|Anthos
Vertaler(s)Els van Son
ISBN9789026331008
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's207
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte469 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten