Bang!-   eReader eBook

Youp van 't Hek • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 4 dagen geleden.

Bang! is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Bang is het geluid van een te hard dichtgeslagen deur, maar Bang kan ook het inslaan van een meedogenloze mortiergranaat zijn. Of Bang is de ontploffing van een doodgewone, terroristische huis-, tuin- en keukenbom. En Bang! met een uitroepteken is de titel van dit boek met columns waarmee ik u wakker wil schudden.

Met een relativerende glimlach kijken naar het gruwelijkste nieuws. En ik wil niet alleen laten lachen, maar ook prikkelen, ontroeren, anders laten kijken naar de dagelijkse werkelijkheid en ook domweg vermaken. Met de rauwe werkelijkheid? Ja, daarom heet het boekje dan ook Bang!

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Deze bundel toont Youp als een virtuoos observator en schrijver

De nieuwe bundel columns van cabaretier Youp van ’t Hek heet niet voor niets ‘Bang!’. Youp heeft deze titel gekozen om de aard van zijn verhalen meteen een smoel en een meervoudige betekenis mee te geven. ‘Bang!’ is niet alleen een ander woord voor ‘angstig’ maar het is ook een hard geluid, een onprettige knal, iets waar je je kapot van schrikt, al is het maar van een deur die in de tocht te hard dichtslaat. Het gaat om het effect, de verrassing, het plotselinge en onverwachte. Deze bundel toont Youp van ’t Hek als virtuoos observator en schrijver.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • columns over actualiteiten
  • gebundelde columns

Details:

Auteur(s)Youp van 't Hek
UitgeverijThomas Rap
ISBN9789400405219
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's147
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte667 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten