Barrabbas-   eReader eBook

Jacob Vis • eBook

€ 9,95

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Voorjaar 2003. In het gebied tussen Zwolle, Apeldoorn en Deventer, kortweg aangeduid als 'de driehoek', breken een aantal uiterst besmettelijke veeziekten uit. Het spookbeeld van een nieuwe MKZ-crisis doemt op. De dodelijke ziektes drijven boeren tot wanhoop, maar er breekt pas echte paniek uit als blijkt dat er ook menselijke slachtoffers vallen. De autoriteiten dreigen met rigoreuze maatregelen. Wat is de oorzaak? Toeval? Het logische gevolg van de bio-industrie? De hand van God... of de hand van Allah?

Inspecteur Ben van Arkel (bekend van vorige misdaadromas van Vis), inmiddels stafmedewerker van het regionale korps in Zwolle, krijgt opdracht om de zaak te onderzoeken. Zijn speurtocht brengt hem via een reeks bizarre gebeurtenissen op een geheimzinnige figuur die de codenaam 'Barabbas' draagt.

Dit boek in de pers

De boeken van Jacob Vis kenmerken zich vooral door snelle dialogen, het schilderen van een plattelandse sfeer en beschrijvingen van natuur en dieren. Deze keer is een grote rol weggelegd voor het varken dat liefdevol en realistisch beschreven wordt.  
Hebban.nl  

Details:

Auteur(s)Jacob Vis
UitgeverijRode Kamer, De
ISBN9789491259289
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's300
Verschijningsdatum
Formaat
ePub
ePub is een open standaard formaat voor eBooks. Dit formaat wordt door praktisch alle e-readers en e-reader apps op tablets behalve de Amazon Kindle ondersteund.
Bestandsgrootte517 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieBen van Arkel
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten