Barre grond-   eReader eBook

Claire McGowan • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Barre grond is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'Barre grond' is een spannende en bloedstollende thriller van Claire McGowan. In het Ballyterrin-ziekenhuis gebeurt het ondenkbare: er wordt een baby van nog geen uur oud gestolen. Forensisch psycholoog Paula Maguire zelf zwanger krijgt de zaak toegewezen, samen met de unit Vermiste Personen. Hoewel de baby binnen een paar dagen wordt teruggevonden, is de zaak voor Maguire daarmee niet afgedaan. Haar gevoel blijkt juist, want niet veel later wordt het lichaam van een gruwelijk toegetakelde vrouw aangetroffen. Hoewel de zaken ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben, is Paula er toch van overtuigd dat er een verband is. Wanneer dan ook nog eens een hoogzwangere vrouw vermist raakt, beseft Paula dat de moordenaar zich dichter bij huis ophoudt dan ze dacht. 'Barre grond' is het vervolg op de literaire thriller 'Verloren'van Claire McGowan.

Dit boek in de pers

Wat kan McGowan schrijven! Barre grond is spannend en geestig en opnieuw zwaar ontroerend in de scenes tussen Paula en haar vader.  
Vrij Nederland  


Reviews & recensies

Sterke literaire thriller van schrijftalent Claire McGowan

Claire McGowan, de naam doet wellicht niet meteen een belletje rinkelen. Wanneer je echter haar eerste thriller Verloren hebt gelezen, weet ik zeker dat je de naam onthouden hebt. Meteen 4 sterren in de VN-thrillergids. Barre grond is het vervolg op dit succes. Met Verloren in m’n hoofd, was ik enorm nieuwsgierig naar dit tweede deel (overigens is het een vervolg dat zeer goed te lezen is zonder boek 1 te kennen). Deze literaire thriller speelt zich af in Noord-Ierland. Net als in het eerste deel heeft McGowan een hele spontane manier van vertellen. Hierdoor zit je meteen weer in het verhaal. Haar karakters zijn goed uitgewerkt en bovendien heeft het boek een erg interessante hoofdpersoon. Paula, forensisch psycholoog. Haar leven is een puinhoop. Zwanger. Wie is de vader? Dat kunnen meerdere mannen zijn. En wil ze nu wel moeder worden? Terwijl ze worstelt met haar gevoelens raakt ze ook nog eens betrokken bij  de zaak van een vermiste baby, een arts en een hoogzwangere vrouw. Wat is het verband? Baby’s, zwangerschap, abortus… allemaal ingrediënten voor een bij vlagen gruwelijke thriller. Vol twists en turns. Heerlijk. Een verrassend boek, met een goed uitgewerkt plot, dat naar meer smaakt. Op naar deel 3!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over Ierland
  • zachte taal, harde misdaad

Details:

Auteur(s)Claire McGowan
UitgeverijAmbo|Anthos
Vertaler(s)Els van Son
ISBN9789041426369
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's342
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte531 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten