Basuko-   eReader eBook

Herman Vemde • eBook

€ 9,95

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

John Stevens' bedrijf in computerbeveiliging begint net goed te lopen als zijn Amerikaanse vriendin vermoord wordt aangetroffen in de bossen van de Veluwe. Haar in brand gestoken auto wijst op een maffiamoord in het drugscircuit. Maar Stevens heeft weinig vertrouwen in de politie en vindt dat ze zich er wel erg makkelijk vanaf maken. Hij gaat zelf op onderzoek.
Na een bezoek aan de Amerikaanse ambassade krijgt hij hulp van een geroutineerde agent van de Drugs Enforcement Adminstration.
Ze komen op het spoor van geheimzinnige containertransporten. Als Stevens zo'n transport volgt, komt hij niet alleen in het hartje van de Veluwe terecht, maar ook in grote problemen.
Hij wordt gesnapt en kan kiezen: werken voor de maffia of een afschuwelijke dood in de kelder van een kasteel. Maar als Stein, chef beveiliging van het drugssyndicaat getipt wordt dat Stevens door de politie geobserveerd wordt, vormt zijn nieuwe medewerker een te groot risico dat maar beter kan verdwijnen...

Herman Vemde won met Basuko in 2002 de Schaduwprijs, de prijs voor het beste spannende debuut. Uit het juryrapport: '...een goed geconstrueerd verhaal dat zich afspeelt op het snijvlak van zakelijke belangen, emotionele crises en haperend politiewerk.'

Dit boek in de pers

Als actiethriller leest deze roman makkelijk weg. Het verhaal komt al gauw op gang en op een gegeven moment blijft de spanning er goed in. Stevens wordt op de voet gevolgd als hij tot het hart van een criminele organisatie probeert door te dringen. Het gaat er soms hard aan toe. Onverwachte ontwikkelingen houden je als lezer scherp.  
Hebban.nl  

Details:

Auteur(s)Herman Vemde
UitgeverijRode Kamer, De
ISBN9789491259241
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's298
Verschijningsdatum
Formaat
ePub
ePub is een open standaard formaat voor eBooks. Dit formaat wordt door praktisch alle e-readers en e-reader apps op tablets behalve de Amazon Kindle ondersteund.
Bestandsgrootte698 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten