BBQBijbel-   eReader eBook

Julius Jaspers • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

BBQBijbel is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.
BBQbijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber.
Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In BBQbijbel laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs.

BOORDEVOL HANDIGE BBQTRUCS
UITLEG VAN BBQBENODIGDHEDEN EN -BEGRIPPEN
HELDERE HOW-TO'S EN BBQTECHNIEKEN
DUIDELIJKE STAP-VOOR-STAPFOTO'S
MEER DAN 250 BBQRECEPTEN
DIVERSE CONDIMENTEN


Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's 'Topchef'. Nu schrijft hij kookboeken, BBQbijbel is zijn tiende boek, en heeft hij twee restaurants in Amsterdam waaronder Julius Bar & Grill.


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Je hebt geen enkele reden om van je bbq voortaan géén culinair hoogstandje te maken.

Een BBQ organiseren op een zwoele zomeravond is altijd een goed idee, maar een culinair hoogstandje is het zelden. Wat satéstokjes en worstjes grillen - veel verder komen veel mensen niet. Deze BBQ-bijbel van Julius Jaspers geeft je massa's inspiratie om er wél een culinair festijn van te maken. Het is kwestie van er even je tijd voor te nemen, en dan maak je geweldige gerechten op de hete kolen: gepofte biet, kippenvleugels met honing en Spaanse pepertjes, inktvisspiesjes met citroenpeper... Stuk voor stuk recepten die verrassend en toch makkelijk zijn. Nee, er is geen enkele reden meer om van je BBQ géén culinair hoogstandje te maken.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Julius Jaspers
UitgeverijCarrera Culinair
ISBN9789048832514
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's616
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte41371 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieKookbijbels
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten