Beestachtige zaken-   eReader eBook

Donna Leon • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Beestachtige zaken is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wanneer het lichaam van een man gevonden wordt in een kanaal, staat Brunetti voor een raadsel. Hij heeft weinig aanknopingspunten: het lichaam is dermate aangetast door de stroming dat de man onherkenbaar is geworden. Hij draagt niets bij zich en is niet als vermist opgegeven. Autopsie wijst uit dat de man leed aan de ziekte van Madelung, die een misvorming van het lichaam veroorzaakt.

De sporen van deze zeldzame ziekte leiden naar de identiteit van de man die blijkt dierenarts te zijn geweest, en werkzaam in een slachterij. Het onderzoek doet Brunetti belanden in de wereld van de bio-industrie, waarna morele vraagstukken hem niet meer loslaten.

Dit boek in de pers

Inhoud en opbouw pakt de auteur samen, in een muzikale opbouw van precies de juiste woorden op precies de juiste plaats. Met een schitterend, ontroerend slotakkoord.  
De Volkskrant  

Een heerlijke mix van spanning, sfeer, maatschappelijke betrokkenheid en tolerante levenswijsheid.  
Hebban.nl  

‘Indrukwekkende reeks (…) De Amerikaanse auteur haalt meestal ten minste het viersterrenniveau. Haar geheim schuilt misschien in de prettige, haast huiselijke sfeer waarin haar redelijk overzichtelijke moordverhalen zich voltrekken. Brunetti doet een beetje aan de goede oude Maigret denken. Donna Leon heeft een warme, zorgvuldige toon.  
VN THRILLERGIDS  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over Venetië
  • thrillers

Details:

Auteur(s)Donna Leon
UitgeverijCargo
Vertaler(s)Theo Scholten
ISBN9789023478676
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's249
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte818 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieCommissaris Brunetti
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten