Begeerte heeft ons aangeraakt-   eReader eBook

Bert Natter • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Begeerte heeft ons aangeraakt is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Bij de vuurwerkramp in Enschede verliest Lucas Hunthgburth zijn beste vriend. Alleen zijn werk als conservator Oude Muziekinstrumenten brengt hem enige verlichting in de jaren van duisternis die daarop volgen. Door een telefoontje van een man die hem een zeldzaam zeventiende-eeuws klavecimbel wil laten zien, belandt de bijna veertigjarige Lucas in een klein Gronings gehucht.

Daar trekt een stoet merkwaardige dorpsbewoners aan hem voorbij, bezoekt hij een plattelandskermis, is hij getuige van een bizarre begrafenis en zit hij aan bij een diner dat volledig uit de hand loopt. Maar vooral komt Lucas Hunthgburth in aanraking met een uiterst begaafde en begeerlijke klaveciniste, die de wonderbaarlijkste muziek maakt die hij ooit heeft gehoord. Een verzengende liefde bloeit op.

Met Begeerte heeft ons aangeraakt schreef Bert Natter een even groteske als tragische roman over genialiteit & gekte, vriendschap & liefde, muziek & dood.

Dit boek in de pers

Boordevolle roman over een rafelige liefde, onbenaderbare gekte, kluchtige familietaferelen en het leukste food fight uit de Nederlandse literatuur. Grappig, intiem en hartverscheurend.  
NRC  

Humoristisch, warmbloedig, spannend en tragisch. Begeerte heeft ons aangeraakt getuigt van technisch meesterschap. Indrukwekkend.  
NRC  

Af en toe kan ik bovendien aan Bert Natter in Roermond denken. En hoe hij die aktetas opende, en hoe die geur van het nieuwe er uit opsteeg. Tegen alle verdrukking in worden er altijd maar weer mooie dingen gemaakt, zo ruikt die geur. Koopt allen dit boek, en snuif die geur op.  
De Volkskrant  

Knap romandebuut van Bert Natter.  
De Telegraaf  

Een vreemde, onbestendige roman. Natter schrijft gemakkelijk en soms geestig.  
Trouw  

De roman had een allure alsof Natter al jaren meedraait en een gevestigd auteur is.  
Het Financieele Dagblad  

Een bomvol boek, waar het enthousiasme van de schrijver op elke pagina zichtbaar is.  
De Groene Amsterdammer  

Een vlot en tragikomisch verteld verhaal met een stoet bonte personages. Indruk maakt zijn kennis van oude muziekinstrumenten, die overigens niet al te nadrukkelijk wordt geetaleerd.  
Biblion  

Mooi boek - Hoe moet je het zeggen als je een boek in één keer zonder op de tijd te letten, zonder koffie te zetten of wc-bezoek, enfin in één ruk uitleest? Het overkwam me bij Bert Natters romandebuut Begeerte heeft ons aangeraakt. Ouderwets leesgenot, zeggen we dan. In één adem, et cetera.  
Leeuwarder Courant  

Het verhaal is onderhoudend en werkelijk prachtig geschreven.  
BOEK  

Details:

Auteur(s)Bert Natter
UitgeverijThomas Rap
ISBN9789060059814
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's272
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte742 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten