Begin met het waarom-   eReader eBook

Simon Sinek • eBook

€ 19,99

Direct downloaden

Begin met het waarom is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wat hebben grote, inspirerende leiders als Steve Jobs en Martin Luther King met elkaar gemeen? Ze weten allebei dondersgoed waaróm ze doen wat ze doen. Simon Sinek merkte dat organisaties en leiders die het Waarom als uitgangspunt nemen succesvoller, invloedrijker en innovatiever zijn. Ze vormen een bron van inspiratie voor hun medewerkers en creëren loyale klanten. Begin met het waarom helpt je om beter en authentieker leiding te geven en om je omgeving te inspireren. Met vele voorbeelden uit de praktijk laat Sinek zien dat het werkt. Dit boek is gebaseerd op de ideeën uit zijn presentatie over leiderschap op TEDx, waarmee hij wereldwijd de aandacht trok.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Wat is de ruggengraat van jouw onderneming?

Het proces van de Waarom, Wat en Hoe wordt door Sinek gezien als de gouden cirkel van het ondernemen (wat eveneens de ondertitel is). Begin met het waarom staat daarom ook met twee voeten in het nieuwe ondernemen. Het boek spreekt dan ook niet over het Wat en Hoe, oftewel verdienmodellen en marketingstrategieën, maar predikt dat deze vanzelf voortkomen als het Waarom duidelijk is. De focus ligt dus op de stap die vaak wordt overgeslagen. Aan de hand van grote voorbeelden, zoals Apple, zet Sinek uiteen dat het zowel voor de klant als voor de ondernemer zelf duidelijk moet zijn wat de reden is van de onderneming. Met de antwoorden op deze vragen wordt het fundament van een stabiele onderneming gelegd. Een inspirerend boek voor elke beginnende, maar ook ervaren ondernemer.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over ondernemen
  • handige managementboeken

Details:

Auteur(s)Simon Sinek
UitgeverijBusiness Contact
ISBN9789047005049
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte842 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten