Ben je al bang?-   eReader eBook

Jaye Ford • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een beklemmende psychologische thriller van een nieuw Australisch talent. Een verlaten parkeergarage, laat op de avond. Livia loopt snel door de slecht verlichte ruimte, haar gedachten al bij huis. Tot een man met een zwart masker uit het donker stapt en haar tegen haar auto duwt. Liv weet haar belager van zich af te slaan, en ontsnapt ternauwernood. Door de plaatselijke pers wordt ze vervolgens tot heldin gebombardeerd maar dan begint haar nachtmerrie pas echt. Ze ontvangt dreigbrieven die duidelijk maken dat niet alleen zijzelf maar ook haar zoontje gevaar loopt. Wie is deze stalker, die alle details van haar leven kent? Dezelfde engerd die haar eerder tot doelwit heeft gemaakt? Of iemand die ze dacht te kunnen vertrouwen? Jaye Ford heeft met `Ben je al bang? een sterke psychologische thriller afgeleverd voor de lezers van Nicci French en S.J. Watson.

Reviews & recensies

Een briljant opgebouwd verhaal waardoor je als lezer meegezogen wordt in een angstwekkend verhaal

De gedoseerde spanningsopbouw in dit boek is wat deze thriller tot een juweeltje maakt. Beetje bij beetje wordt de toon van het verhaal gezet, totdat we samen met de hoofdpersoon in een totale toestand van paniek terecht komen. Zoals de titel al verraad is de hoofdpersoon Livia Prescott niet meteen doodsbang. Ze wordt in een parkeergarage overvallen door een gemaskerde man. Livia staat stevig in haar schoenen, heeft geleerd te vechten en weet de man te verjagen. Kort daarna wordt ze ernstig bedreigd. Langzaam dringt de ernst van de situatie steeds meer door. Ze moet niet alleen vechten voor haar eigen veiligheid, maar ook voor dat van haar zoontje. Ben je al bang? Ja, zonder twijfel! En dat komt ook mede door het realisme dat in dit verhaal doorsijpelt. Herkenbare mensen, herkenbare plekken, een hoofdpersoon waarmee de meeste lezers zich moeiteloos kunnen identificeren. De sfeer van dit verhaal laat je niet snel los. En als thrillerfan is dat toch vooral wat je wilt? Lekker bang zijn! En dan gauw terug naar de veiligheid van je eigen huis. Genieten!

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Jaye Ford
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
Vertaler(s)Marry Franci-Ekeler
ISBN9789032513726
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1417 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten