Bericht uit Parijs-   eReader eBook

Guillaume Musso • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Bericht uit Parijs is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als twee mobieltjes verwisseld worden, zet dit een reeks gebeurtenissen in gang die niemand had kunnen voorspellen

Madeline en Jonathan kennen elkaar niet en zouden elkaar ook nooit meer tegengekomen zijn. Ware het niet dat ze na een botsing op het vliegveld elkaars telefoon hebben ingepakt. Maar als ze achter die vergissing komen, zijn de twee al 10.000 kilometer van elkaar verwijderd: zij is bloemist in Parijs, hij runt een restaurant in San Francisco

Het duurt niet lang voordat ze toegeven aan de verleiding om in elkaars telefoon te kijken. Dit leidt tot een schokkende ontdekking: hun levens zijn met elkaar verbonden door een geheim waarvan ze dachten dat het voor altijd begraven zou blijven. Er volgt een zoektocht die uitmondt in een spannende race tegen de klok en die leidt van Frankrijk via Engeland naar Amerika. Musso laat zijn lezer werkelijk ademloos achter in deze thriller die leest als een film!

`We duiken elke keer weer in een Musso-mysterie zoals kinderen een plas te lijf gaan: met twee voeten tegelijk en vol overgave. LE PARISIEN

`Heerlijk spannend verhaal, waarin de liefde alle grenzen van tijd en afstand overwint. GLAMOUR

Dit boek in de pers

We duiken elke keer weer in een “Musso-mysterie” zoals kinderen een plas te lijf gaan: met twee voeten tegelijk en vol overgave.  
LE PARISIEN  

Heerlijk spannend verhaal, waarin de liefde alle grenzen van tijd en afstand overwint  
GLAMOUR  

Een fantastische thriller die je niet kunt wegleggen voordat je 'm helemaal uit hebt.  
FLAIR  


Reviews & recensies

Als je telefoon in handen valt van een onbekende, kan er van alles gebeuren!

Als twee mobieltjes verwisseld worden, zet dit een reeks gebeurtenissen in gang die niemand had kunnen voorspellen. Madeline en Jonathan blijken na een botsing op het vliegveld elkaars telefoon te hebben meegenomen. Maar ze komen hier pas achter als ze ruim 10.000 kilometer van elkaar verwijderd zijn. Het duurt niet lang voordat ze toegeven aan de verleiding om in elkaars telefoon te kijken. Dit leidt tot een schokkende ontdekking: hun levens zijn met elkaar verbonden door een geheim waarvan ze dachten dat het voor altijd begraven zou blijven. Wat volgt is een zoektocht die uitmondt in een spannende race tegen de klok en die leidt van Frankrijk via Engeland naar Amerika. Musso laat zijn lezer werkelijk ademloos achter in deze thriller die leest als een film. Liefhebbers van Suzanne Vermeer zullen dit boek verslinden! "We duiken elke keer weer in een Musso-mysterie zoals kinderen een plas te lijf gaan: met twee voeten tegelijk en vol overgave." - Le Parisien. "Heerlijk spannend verhaal, waarin de liefde alle grenzen van tijd en afstand overwint." - Glamour.

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Guillaume Musso
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Vertaler(s)Wim van der Zande
ISBN9789044969214
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's312
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1327 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten