Bevrijd Door Liefde / Deel Praktijkboek-   eReader eBook

Jan Geurtz • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 7 uur geleden.

Bevrijd Door Liefde / Deel Praktijkboek is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In Bevrijd door liefde beschrijft Jan Geurtz op toegankelijke wijze de meest voorkomende relatieperikelen en hoe je die kunt benutten voor spirituele groei. Hoe kun je liefdesrelaties aangaan die niet verzanden in een crisis of in een gezapig samenzijn? En hoe geef je elkaar ruimte voor persoonlijke groei zonder bekneld te raken in verwijt of verlatingsangst? Jan Geurtz is de auteur van de bestsellers De opluchting, De verslaving voorbij, Verslaafd aan liefde en Verslaafd aan denken. Geurtz studeerde orthopedagogiek, onderwijskunde en wetenschapsfilosofie, en is geïnspireerd door het boeddhisme.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een praktische handleiding voor een gelukkige en evenwichtige relatie.

Je kan pas goed in een relatie staan als je jezelf accepteert en je partner respecteert. Onze hectische en stressvolle samenleving eist enorm veel van het individu, en nog meer van mensen die in een relatie zitten. Er zijn genoeg boeken en Tv-programma's die ons willen doen geloven dat het allemaal zeer eenvoudig is. Maar vaak blijken de aangeboden remedies loze trucjes die de kern van de zaak niet raken. Dit boek is eerlijk: een gezonde relatie is hard werken, en vraagt een volgehouden inspanning. Zoals die andere bekende relatiedeskundige, Alfons van Steenwegen het kernachtig formuleerde: 'liefde is een werkwoord'. Wel, dit boek is een handig en bruikbaar werkboek bij deze stelling.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over liefdesrelaties
  • leerzame boeken

Details:

Auteur(s)Jan Geurtz
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789026327988
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's187
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1897 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten