Beweeg!-   eReader eBook

Arie Boomsma, Klaas Boomsma • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Beweeg! is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.
Arie wil iedereen in beweging krijgen om een gezonde en gelukkige levensstijl te ontwikkelen. In Beweeg! behandelt hij samen met trainers en coaches van zijn eigen Vondelgym de meest gehoorde excuses die mensen hebben om niet in beweging te komen.
ARIE: 'Veel excuses die in dit boek behandeld worden, kwamen ook in mijn hoofd op. Moe, lange werkdagen, druk gezinsleven, te veel andere dingen... Elk hoofdstuk begint daarom met zo'n excuus - gevolgd door deskundig advies, praktische tips, inspirerende praktijkverhalen, diverse sportoefeningen (van touwtje springen tot supermans) en gezonde recepten (van smoothies tot salades). En als er geen excuses meer zijn, zit er nog maar één ding op... Bewegen!


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Dit boek geeft je net dat zetje dat nodig is om nu eens echt te gaan sporten. Het rekent af met smoesjes en fabeltjes, en laat zien dat bewegen vooral erg leuk kan zijn. Spelenderwijs op weg naar een gezond en gelukkig leven. Dat willen we toch allemaal?

We kennen natuurlijk allemaal al de uitspraak: ‘Zitten is het nieuwe roken.’ Bewegen is tegenwoordig het nieuwe credo om gezond te blijven. Arie Boomsma is hiervan overtuigd en heeft een mooi boek gemaakt dat met name beginnende sporters kan helpen om het te doen. Wat hij heel belangrijk vindt is dat je vooral plezier hebt in bewegen, en met het lezen van dit boek krijg je er absoluut zin in. Samen met zijn broer Klaas is hij ervan overtuigd dat bewegen en gezond leven een mens gelukkiger maakt. Het boek bevat verschillende persoonlijke verhalen en tips van trainers en deskundigen. Ook bevat het boek gezonde recepten en oefeningen die gedetailleerd beschreven zijn. Kortom: wil je gaan sporten en bewegen en kom je er steeds niet toe? Beweeg! geeft je net dat steuntje in de rug dat nodig is om een begin te maken. Zeer de moeite waard.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Arie Boomsma, Klaas Boomsma
UitgeverijCarrera Culinair
ISBN9789048832354
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's269
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte19859 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten