Bezeten Van Jou-   eReader eBook

Sylvia Day • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Bezeten Van Jou is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Gideon noemt me zijn engel, maar hij is het wonder in mijn leven. Mijn prachtige, gehavende strijder – vastberaden mijn demonen te verslaan, terwijl hij die van zichzelf negeert.

De geloften die we aflegden, zouden ons meer dan alleen fysiek met elkaar verbinden. Maar in plaats daarvan openden ze oude wonden, legden ze onze pijn en gebreken bloot en lokten ze onze vijanden tevoorschijn. Ik voelde hem uit mijn vingers glijden. Mijn grootste angst leek werkelijkheid te worden, terwijl mijn liefde sterker op de proef werd gesteld dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.

Op het lichtste moment in onze levens waren we overvallen door het duister uit zijn verleden, en werd alles waarvoor we hadden gevochten bedreigd. We stonden voor een onmogelijke keuze: terug naar de bekende veiligheid van onze levens voordat we elkaar kenden, of het gevecht aangaan voor een toekomst die plotseling op een onhaalbare en hopeloze droom leek…

‘Day speelt op zo’n zintuiglijke manier met sensuele thema’s dat haar broeierige romantiek ook diepte krijgt. Alles wat lezers verwachten zit erin, en meer.’ – RT Book Reviews

Dit boek in de pers

Day speelt op zo’n zintuiglijke manier met sensuele thema’s dat haar broeierige romantiek ook diepte krijgt. Alles wat lezers verwachten zit erin, en meer.  
RT BOOK REVIEWS  


Reviews & recensies

Sylvia Day is de #1 New York Times- en #1 internationale bestsellerauteur van meer dan 20 bekroonde romans

En haar titels worden in ruim 40 landen uitgegeven. In 23 landen voert de schrijfster de bestsellerlijsten aan en er zijn tientallen miljoenen exemplaren van haar boeken in druk. Bezeten van jou is de langverwachte vierde crossfire-roman met hoofdpersonen Gideon en Eva. Het boek is prima op zichzelf te lezen, maar krijgt door de eerder verschenen drie delen natuurlijk meer body. En dat vond Lionsgate, een productiehuis in de VS ook: zij kochten de tv-rechten van Silvia Day’s - meerdere malen bekroond als schrijfster - Crossfire-serie. Ook op televisie schitteren haar dialogen binnenkort. In Bezeten van jou staan Gideon en Eva voor een verschrikkelijke keuze. Eindelijk kom je erachter of de twee inderdaad vechten voor een toekomst samen, een plaatje dat eerder een grote, boze droom lijkt. Silvia Day slaagt er opnieuw in een sluitend verhaal te schrijven over de romantisch-bittere kant van het leven. Over thema’s die de woorden ‘onmogelijk’ en ‘hopeloos’ in zich hebben verankerd. En ze weet telkens de harten van haar lezers – en hoofdpersonages - te openen, waardoor kleine wonders ontstaan.

Bekijk alle reviews van Marleen Merckx 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fijne romans over SM
  • erotische boeken

Details:

Auteur(s)Sylvia Day
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Vertaler(s)Marike Groot, Sander Brink
ISBN9789044972146
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's328
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1213 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieCrossfire
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten