Black eyed Susans-   eReader eBook

Julia Heaberlin • eBook

€ 13,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 3 dagen geleden.

Black eyed Susans is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

‘**** – Fris, ontroerend, spannend, onvoorspelbaar, geestig en een van de effectiefste Amerikaanse thrillers van de laatste tijd.’ – NRC Handelsblad

Op haar zestiende werd Tessa Cartwright door een seriemoordenaar voor dood achtergelaten op een akker in Texas, samen met de lichamen van drie andere slachtoffers. Ze was de enige overlevende, met slechts vage herinneringen aan wat haar was overkomen. Vanaf die dag stond zij bekend als een van de ‘Black-Eyed Susans’, een bijnaam die verwees naar de bloemen die groeiden op de vindplaats van de meisjes. Het was Tessa’s verklaring die de dader in de dodencel deed belanden. Althans, dat dacht ze…

Bijna twintig jaar later ontdekt Tessa bij haar huis een veld vers geplante, bloeiende Black-Eyed Susans. Ze gelooft dat het een teken is van de moordenaar, die nog vrij rondloopt. Bang geworden dat door haar nu een onschuldige vastzit, besluit ze de verdediging te helpen. Maar ze wordt geplaagd door flarden van herinneringen en vreest voor de veiligheid van haar dochter. Wat niemand weet is dat het angstige, fragiele meisje dat Tessa was, een muur van geheimen om zich heen heeft gebouwd.

Dit boek in de pers

Fris, ontroerend, spannend, onvoorspelbaar, geestig en een van de effectiefste Amerikaanse thrillers van de laatste tijd.  
NRC  

Super spannend (...) maar gelukkig is deze thriller af en toe ook ontroerend en zelfs geestig.  
Veronica Magazine  

Heaberlin weet er iets adembenemends van te maken.  
Vrij Nederland  


Reviews & recensies

Een knappe thriller die je steeds op het verkeerde spoort zet.

Als ze 16 is, wordt Tessa halfdood teruggevonden naast drie andere meisjes die het slachtoffer werden van een seriemoordenaar. Zij is de enige die overleeft en haalt de krantenkoppen als een van de 'Black-Eyed Susans', een bijnaam die verwees naar de bloemen die groeiden op de vindplaats van de meisjes. 18 jaar later hoort ze nog steeds stemmen van de dode meisjes. Wanneer er nieuwe black-eyed susans in haar voortuin geplant worden, beseft ze dat er een onschuldige vastzit voor de moorden. Tessa gaat op zoek naar de echte moordenaar, maar wat niemand weet dat zij nog een geheim verbergt. Black Eyed Susans is een onwaarschijnlijke knappe thriller die je steeds op het verkeerde spoor zet. Je krijgt aanwijzingen van het 16-jarige meisje én de vrouw die Tessa vandaag geworden is, maar geen van die aanwijzingen leidt op het eerste gezicht naar de seriemoordenaar. Als het boek uit is en je het verhaal nog eens overloopt, merk je pas welke hints je gemist hebt. Dat de auteur journalist is en haar research grondig gedaan heeft, voel je ook aan het boek: het is leuk wanneer er geen losse eindjes of ongeloofwaardige wendingen in een thriller zitten. Maar wat het boek helemaal af maakt, is de heldere, emotionele schrijfstijl en de vaart waarmee het boek je meeneemt op een donkere trip. Een echte aanrader!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over angst
  • zachte taal, harde misdaad

Details:

Auteur(s)Julia Heaberlin
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Vertaler(s)Saskia Peterzon-Kotte
ISBN9789044974911
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's367
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1743 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten