Bloed aan de paal-   eReader eBook

Santiago Roncagliolo • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

‘Met vakmanschap en een bijzonder scherpe blik geschreven.’ – The Times Literary Supplement Lima, 1978. Een man met een verdacht rugzakje wordt achtervolgd door de straten van een volksbuurt in de hoofdstad en vermoord op klaarlichte dag. Niemand heeft iets gezien of gehoord. De moordenaar heeft het perfecte moment gekozen: de stad is volkomen verlaten, iedereen zit aan de tv gekluisterd en net op dat moment maakt Peru een weergaloos doelpunt tijdens het WK in Argentinië. Een absorberend en razend spannend verhaal waarin politiek, voetbal, de strijd om te overleven en de dood in een vibrerend ritme samen-komen. Tijdens zijn onderzoek – in gang gezet door een schijnbaar onbenullige vergissing met een ambtelijk documentje – ontdekt hoofdpersoon Félix Chacaltana hoever mensen gaan om hun eigen hachje te redden en hoe elastisch hun moraal is. Aan het einde van de reis is Chacaltana’s leven voorgoed veranderd. ‘Krachtige taal en een briljante, levendige stijl.’ – The New York Times ‘Roncagliolo voert de spanning op vanaf het eerste dramatische moment en beschrijft de verborgen kanten van zijn personages als een bekwaam psycholoog. Elke bladzijde, zo strak als een polsslag geschreven, weet hij de lezer mee te nemen en te overtuigen.’ – La República (Peru)

Dit boek in de pers

Niemand is wie hij lijkt te zijn in roman Santiago Roncagliolo  
De Volkskrant  

Knap weet Roncagliolo de dode te laten verschijnen in een steeds ander licht. Dat maakt deze roman tot een thriller die je tot aan het einde toe in zijn ban houdt.  
NRC  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over voetbal
  • Latino-literatuur

Details:

Auteur(s)Santiago Roncagliolo
UitgeverijMeridiaan
Vertaler(s)Pater Valkenet
ISBN9789048824403
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's261
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte753 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten