Bloedlink-   eReader eBook

Jens Lapidus • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Bloedlink is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Thomas Andrén, een corrupte politieagent met huwelijksproblemen, gaat zonder toestemming van zijn superieuren op zoek naar de identiteit van een onherkenbaar verminkt lijk. Wanneer hij geschorst wordt, treedt hij als uitsmijter en wapendeskundige in dienst van de Stockholmse maffiabaas Radovan. Zo komt hij de voormalige huurling Niklas Brogren op het spoor, wiens persoonlijke missie het is om mannen die vrouwen mishandelen een lesje te leren. De paden van Thomas en Niklas kruisen elkaar op een in het diepste geheim gehouden feest, waar machtige mannen zich laten bedienen door illegale prostituees. Terwijl Thomas langzaam maar zeker doordringt in de smerigste politieke cover-up uit de Zweedse geschiedenis, slijpt Niklas zijn messen.

Dit boek in de pers

Sterke thriller.  
Het Nieuwsblad  

Lapidus biedt opnieuw een meesterlijk inkijkje in de (denk)wereld van grote en kleine criminelen en de mensen die jacht op hen maken. Misdaadliteratuur van de bovenste plank.  
Algemeen Dagblad  

Bloedlink is ernstiger van toon dan Snel geld en de karakters worden wat meer uitgediept. Knap hoe Lapidus zich een geheel eigen plek aan het veroveren is.  
Vrij Nederland Detective & Thrillergids  

Bloedlink is ernstiger van toon dan Snel geld en de karakters worden wat meer uitgediept. Knap hoe Lapidus zich een geheel eigen plek aan het veroveren is.  
VN'S DETECTIVE & THRILLERGIDS  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over Zweden
  • offers you can't refuse

Details:

Auteur(s)Jens Lapidus
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
ISBN9789044962758
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's448
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte662 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieStockholm-trilogie
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten