Bloedrecht-   eReader eBook

Bob Mendes • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Bloedrecht is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Erasmus Jacobs is een mislukkeling, erfelijk belast met bezitsdrang, die wordt aangewakkerd door een kinderlijke adoratie voor zijn ter dood veroordeelde vader.
Terwijl hij in de gevangenis een straf uitzit voor smokkel van bloeddiamanten ontdekt hij het middel om in één slag mateloos rijk te worden en tegelijk de nakomeling van de man die zijn voorvaderen in het verderf stortte, de rekening te presenteren.Vermomd als een joods-orthodox diamantair pleegt hij een jaar later in Antwerpen, geholpen door leden van de Georgische en Zuid-Afrikaanse maffia, een spectaculaire roof. Het gerechtelijk onderzoek gaat gebukt onder interne verdeeldheid en een gebrek aan middelen. Samuela Keizer, een joodse privé-detective die in Antwerpen in opdracht van de Hoge Raad voor Diamant smokkelaars in bloeddiamant opspoort, bindt in haar eentje de strijd aan. Ook zij kan ongenadig zijn...

Dit boek in de pers

Mendes kan zich met Ludlum of Clavell meten.  
HAAGSCHE COURANT  

Details:

Auteur(s)Bob Mendes
UitgeverijManteau Thriller
ISBN9789460410611
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's325
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte459 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieSam Keizer
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten