Boer Boris gaat naar de markt-   eReader eBook

Ted van Lieshout • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

Boer Boris gaat naar de markt is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In het vijfde boek van de succesvolle serie wil Boer Boris naar de markt om zijn producten te verkopen. Maïs, pudding, kaas, brood, aardappels, groenten... Hij wil er vanaf! Maar hoe moet hij op de markt komen? De verkeerssituatie is erg onduidelijk en geen enkel voertuig lijkt toegestaan. Fietsen, auto'ss en ook raketten zijn verboden. Zal Boris zijn weg naar de markt kunnen vinden? Dit is een prentenboek met voorleesfunctie. Auteur Ted van Lieshout leest het verhaal voor. Je kan als lezer zelf kiezen of je de tekst in beeld wilt zien en of je de voorleesstem wilt horen. ***De Boer Boris-serie bestaat inmiddels al uit vijf delen en is al vaak in de prijzen gevallen. 'Boer Boris in de sneeuw' werd bekroond met een Vlag & Wimpel, en 'Boer Boris gaat naar zee' werd gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2015!

Dit boek in de pers

Boer Boris heeft terecht veel kinderfans. En dat is niet in de laatste plaats omdat ze boeken zo heerlijk zijn om voor te lezen.  
BN DE STEM  


Reviews & recensies

Een ontzettend leuk voorleesboek met prachtige illustraties

De Boer Boris reeks… ik zou willen zeggen: spaar ze allemaal! Na 4 buitengewoon leuke boeken is er nu een nieuw Boer Boris avontuur! ‘Boer Boris gaat naar de markt’. Maar hoe? Want met de fiets, auto en boot kan hij er niet komen. De tekst is kort en bondig, maar rijk aan inhoud én op rijm geschreven. Dat leest fijn voor en is goed voor de taalontwikkeling van kinderen. Ook leuk dat het "probleem" van Boer Boris steeds de overtreffende trap vindt. Wanneer je denkt: nu zal het wel stoppen, gaat het toch nóg een stapje verder. De schilderachtige illustraties zijn fantastisch! Zo levendig en warm, je kunt er uren naar kijken. Dit is een ontzettend leuk boek om uit voor te lezen en kinderen vinden dit niet alleen grappig, maar zullen ook meedenken in oplossingen. Ik kan niet wachten op het volgende Boer Boris boek!

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)Ted van Lieshout
IllustratorPhilip Hopman
UitgeverijGottmer
ISBN9789025760458
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's27
LeeftijdsindicatieBaby's en peuters
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte26541 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieBoer Boris
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten