Bouquet Favorieten 494 : Onder de Australische zon ; Verstrikt in verzinsels ; Haar Franse minnaar (3-in-1)-   eReader eBook

Lee Wilkinson, Lyndsay Armstrong, Sara Craven • eBook

€ 5,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

(1) ONDER DE AUSTRALISCHE ZON - Ze dacht dat dit zomaar een baan was... Maar als Rhiannon gaat werken voor tycoon Lee Richardson, blijkt dat hij niet alleen hulp in de huishouding nodig heeft. Ook op het persoonlijke vlak is het nogal een rommeltje. Toch besluit ze hem te helpen. Maar dan komt hij met een totaal onverwacht voorstel... (2) VERSTRIKT IN VERZINSELS - Haar zusje mag niet met die playboy op reis... Dus bedenkt Joanne een list om dit te voorkomen. Voor ze het weet, raakt ze zo verstrikt in haar zelfgesponnen web van verzinsels, dat opeens zíj de knappe maar o, zo gevaarlijke Brad Lancing moet vergezellen op zijn zakenreis... (3) HAAR FRANSE MINNAAR - Na een hartstochtelijke romance verbrak hij elk contact... Twee jaar later staat Alice opeens weer vóór Remy de Brizat en meteen voelt ze het oude vuur tussen hen weer oplaaien. Maar hoe zal hij reageren als hij het grote geheim ontdekt dat ze al die tijd voor hem verborgen heeft gehouden?

Details:

Auteur(s)Lee Wilkinson, Lyndsay Armstrong, Sara Craven
UitgeverijHarlequin Holland
Vertaler(s)Anne Kamerbeek, Wilma Stanwek, Mariëtte Brouwers
ISBN9789402519259
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's359
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1205 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieBouquet Favorieten
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten