Brandschoon-   eReader eBook

Sophie Hannah • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Brandschoon is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

`Hannah is de chroniqueur van de duistere kant van het Westerse welvaartsleven waarin intermenselijke haat en naijver onuitgesproken kolken achter de dagelijkse façade van naschoolse opvang, chardonnaytjes en leesclubjes. Brandschoon is een portret van emotioneel vampirisme verpakt in een moordintrige, dat de lezer onvermijdelijk en ietwat onaangenaam doet denken aan patronen in de eigen sociale kring. NRC Opnieuw weet Sophie Hannah, de `koningin van de psychologische thriller , haar lezers te boeien met een huiveringwekkend verhaal. Amber weet meer dan ze toegeeft, zelfs aan zichzelf. Ze weet dat ze niet meer kan slapen sinds iemand haar beste vriendin vermoord heeft door haar huis in brand te steken. Ze weet dat het niet normaal is als vier van je familieleden twee dagen verdwijnen, zonder aankondiging of bericht, en vervolgens al zeven jaar lang doen alsof dat nooit is gebeurd. En ze weet dat diep in haar geheugen de waarheid verborgen ligt over wat er al die jaren geleden is gebeurd. Verteerd door het vage, onbestemde gevoel dat het tijd is om uit te zoeken wat er precies is gebeurd, gaat ze met hulp van een hypnotherapeut op zoek naar antwoorden. Maar voor een brandschoon geweten moet je soms een hoge prijs betalen `Een intrigerende schets van de onzekerheden van het geheugen en de manier waarop trauma je denken bepaalt. Onderkoeld, berekenend en huiveringwekkend: Brandschoon is opnieuw een verslavend boek van Sophie Hannah, om in sneltreinvaart doorheen te gaan met alle lichten aan. Observer `Sophie Hannah stijgt boven zichzelf uit met Brandschoon Een multidimensionaal labyrint dat in het hart een geheim verbergt dat zelfs naar Hannah s maatstaven extreem ijzingwekkend is. Independent on Sunday

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Intrigerende thriller, waarin de werking van het geheugen wordt ontrafeld. Vele raadseltjes worden naadloos aan elkaar gelast. Knap gecomponeerd en razendsnel verteld.

Hoe werkt je geheugen? Hoe bedrieglijk zijn je herinneringen? En kom je overal wel bij? In deze psychologische thriller gaat hoofdpersoon Amber naar een hypnotherapeut om er achter te komen waarom ze zo slecht slaapt. Misschien ligt er iets in haar herinnering dat haar weerhoudt om in slaap te vallen. Al snel wordt er een connectie gelegd met een moord die onlangs gepleegd is in het stadje, die op Kat Allen. En ook de plotselinge verdwijning van haar schoonzus en diens man en kinderen gaat een rol spelen. In dit boek wordt het verhaal verteld vanuit het perspectief van de hypnotherapeut, maar ook vanuit die van de politie-inspecteurs. Al met al een knap gecomponeerd verhaal, waarin het vertelperspectief regelmatig wisselt. Daar moet je als lezer wel goed je hersens bij houden!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over hypnose
  • vrouwelijke thrillers

Details:

Auteur(s)Sophie Hannah
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
Vertaler(s)Anna Livestro
ISBN9789032513313
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's371
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1389 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten