Bridget Jones: Het nieuwe dagboek-   eReader eBook

Helen Fielding • eBook

€ 2,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 6 dagen geleden.

Bridget Jones: Het nieuwe dagboek is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Na het verschijnen van haar eerste dagboek werd Bridget Jones een voorbeeld voor velen. Met haar hilarische dagboeknotities veroverde Bridget een internationaal miljoenenpubliek. In Bridget Jones: Het nieuwe dagboek schrijft Fielding op humoristische wijze over het bewogen leven van Engelands meest geliefde heldin, haar knipperlichtrelatie met Mark Darcy en het eindeloos wachten bij de telefoon, de krankzinnige maar goedbedoelde adviezen van haar beste vriendinnen, en haar altijd bemoeizuchtige moeder. Helen Fielding woont en werkt in Londen. Haar romans Het dagboek van Bridget Jones en Bridget Jones: het nieuwe dagboek verschenen in veertig landen en er werden miljoenen exemplaren van verkocht. Ook de verfilmingen van de boeken, met in de hoofdrollen Renée Zellweger, Hugh Grant en Colin Firth, waren wereldwijd een doorslaand succes. In 2013 verscheen het nieuwe dagboek, Bridget Jones: Mad About the Boy.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Bridget Jones is een begrip! De boeken over haar moet je hebben gelezen!

Bridget Jones, wie kent haar niet? Heb je de boeken nog niet gelezen? Foei! Nu, doen! Het eerste boek was een groot succes, en werd ook met groot succes verfilmd met de fantastisch Renee Zellweger in de hoofdrol! Ook dit tweede boek was een succes, als film en als boek. En wat een superlekker boek is dit toch! Jones' relatie met Mark Darcy is nog steeds niet helemaal solide, haar gewicht en sigarettenverslaving baren haar nog steeds zorgen, en haar moeder is nog steeds een feeks. Kortom: Bridget Jones op en top! Het personage Bridget Jones is deels zo populair geworden omdat het een glasheldere blik is in het denk- en leefproces van de gemiddelde Londense vrouw. Dus zo pik je ook nog even wat cultuur mee! Bridget rules!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fijne romans over dertigers
  • grappige boeken

Details:

Auteur(s)Helen Fielding
UitgeverijPrometheus
Vertaler(s)Gerda Baardman, Tjadine Stheeman
ISBN9789044624014
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's280
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte445 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten