Broederband 5 - De schorpioenberg-   eReader eBook

John Flanagan • eBook

€ 8,99

Direct downloaden

Broederband 5 - De schorpioenberg is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In Skandia worden jongens tot krijgers en zeelieden opgeleid in een ‘broederband’, een team waarin ze naast gevechtstechnieken alle vaardigheden leren die ze als bemanningslid van een schip nodig hebben. Koning Duncan van Araluen heeft een dringende missie voor Hal en zijn broederband de Reigers. De moordaanslag op zijn dochter Cassandra is weliswaar verijdeld, maar nu zijn er geruchten dat een andere groep huurmoordenaars – de gevreesde Schorpioensekte – een aanslag zal plegen. De Reigers gaan samen met Grijze Jager Gilan naar de woestijn van Arrida om de gevaarlijke sekte op te sporen. Kunnen Hal en zijn vrienden voorkomen dat de prinses alsnog wordt vermoord? John Flanagan, schrijver van de internationale bestsellerserie De Grijze Jager, schept in Broederband een wereld vol avonturen op zee, met sluwe piraten en heftige gevechten.

Dit boek in de pers

John Flanagan had met de grijze jager al ruimschoots bewezen dat hij avontuurlijke boeken kon schrijven en met de broederband serie wordt dat wederom bewezen.  
Hebban  

Overal waar Flanagan komt wachten hordes kinderen hem op.  
AD  

Broederband is een serie die de lezer in de ban houdt.  
DE STENTOR DEVENTER DAGBLAD  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Superspannend episch drama voor jeugdigde fantasyfans!

Dit verhaal begint meteen middenin de actie: de rivaliserende Schorpioensekte heeft geprobeerd prinses Cassandra te vermoorden. Haar vader, Koning Duncan van Araluen geeft Hal en zijn broederband De Reigers de opdracht zijn dochter te beschermen.  Een waanzinnig spannend avontuur begint als ze samen met Grijze Jager Gilan naar de woestijn van Arrida gaan, op zoek naar de leider van de sekte. Deze serie is behoorlijk verslavend voor jeugdige fantasyliefhebbers en ik kan alleen maar zeggen: lees ze allemaal!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)John Flanagan
UitgeverijGottmer
Vertaler(s)Wybrand Scheffer
ISBN9789025758189
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's367
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1655 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieBroederband
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten