Broeders van de zesde dag-   eReader eBook

Lydia Rood • eBook

€ 6,95

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

World Missions: Clandestiene operaties voor het goede doel

World Missions lijkt een onschuldige charitatieve instelling, gefinancierd door de chique Wolf van Maurikbank. Maar achter de schermen opereert een organisatie die soms clandestiene operaties uitvoert - voor het goede doel weliswaar. Aan het hoofd van World Missions staat Suzanne Wolf van Maurik: bankiersdochter en societyfiguur, mooi, rijk, talentvol en sportief. Ze heeft besloten haar leven én haar geld te wijden aan het wegwerken van misstanden.

In Broeders van de zesde dag komt Suzanne Wolf een samenzwering op het spoor tussen de farmaceutische en de cosmetica-industrie. Uit naam van de wetenschap doen zij barbaarse proeven op mensapen. Op de Antillen ontdekt ze het witwasbedrijfje dat als dekmantel dient van de chemische industrie. Dan heeft World Missions voldoende bewijs in handen om een grootscheepse rechtszaak aan te spannen en de apen te bevrijden. Maar hierbij komen zelfs universele waarden als de Rechten van de Mens op losse schroeven te staan.

Dochters van de verlossing, ook als ebook verschenen bij PixelPerfect, is een andere thriller over de activiteiten van World Missions.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Lydia Rood
UitgeverijPixel Perfect Publications
ISBN9789490848224
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's309
Verschijningsdatum
Formaat
ePub
ePub is een open standaard formaat voor eBooks. Dit formaat wordt door praktisch alle e-readers en e-reader apps op tablets behalve de Amazon Kindle ondersteund.
Bestandsgrootte1075 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieWorld Missions
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten