Broederschap van de Jacht - Vluchtspel deel 1-   eReader eBook

Lineke Breukel • eBook

€ 9,95

Direct downloaden

Broederschap van de Jacht - Vluchtspel deel 1 is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Nicole is een Haagse studente psychologie die door haar oude schoolvriend Ruud wordt uitgenodigd om mee te doen met een survivaltocht in de Ardennen. De jonge vrouw gaat hier graag op in. Ze wil losbreken uit haar eenzame leven en hoopt stiekem op een relatie met Ruud. De tocht blijkt echter een excuus te zijn voor een illegale jachtpartij waarbij zij als ultieme prooi wordt gezien. Nicole wordt tijdens het Vluchtspel gedwongen om te rennen voor haar leven en verandert door de gebeurtenissen van een onzeker persoon in een zelfredzame vrouw die moet vechten voor haar leven. In dit spannende scenario staat overleven centraal. niet alleen fysiek - door de bloedstollende mensenjacht - maar ook door de heftige emoties die nicole en de verschillende andere personen in deze meeslepende thriller moeten ondergaan.

Over de auteur: Lineke Breukel emigreerde in 2012 van het drukke westen van Nederland naar Zweden, waar zij sindsdien midden in de natuur leeft. Over deze stap schreef zij al eerder. Breukel debuteert met haar thriller Vluchtspel, een boek waarin vele persoonlijke ervaringen en emoties van haarzelf zijn verweven met die van de hoofdpersoon.

Dit boek in de pers

Broederschap van de jacht kan niet anders dan als een verborgen schat in het thrillergenre bestempeld worden. Het boek laat zich erg vlot lezen, is erg spannend, met grondig uitgediepte personages.  
Hebban.nl  

Details:

Auteur(s)Lineke Breukel
UitgeverijUitgeverij Village
ISBN9789461851079
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub
ePub is een open standaard formaat voor eBooks. Dit formaat wordt door praktisch alle e-readers en e-reader apps op tablets behalve de Amazon Kindle ondersteund.
Bestandsgrootte3201 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieVluchtspel
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten