Buren-   eReader eBook

Patrick de Bruyn • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Buren is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Tomas heeft het allemaal: een fijn gezin, een topbaan in het bedrijf van zijn schoonvader, genoeg geld voor een fraaie villa, autos, reizen, en vooral: genoeg tijd om door te brengen met zijn vrouw Gisèle en zijn kinderen Lianne en Jack. Op een dag herkent hij een man van wie hij weet dat die al vijftien jaar dood is. Tomas reageert ontzet: als de man nog leeft, is dat een tijdbom onder zijn comfortabele leven.

Even later ontmoet hij ook zijn vroegere buurmeisje Kimberley, op wie hij als tiener al dolverliefd was, maar die hij van de ene dag op de andere nooit meer heeft willen terugzien. Waarom niet? Kimberley wil na vijftien jaar nog steeds een antwoord op die vraag. Tomas wordt geconfronteerd met een verleden dat hij voorgoed had willen vergeten. Maar niets is zo moeilijk als een geheim tot in je graf meedragen.

Patrick De Bruyn is auteur van misdaadromans. Door zijn studie in de bedrijfspsychologie en zijn werkervaring in de personeelsrekrutering heeft hij een zeer goed inzicht gekregen in de menselijke psyche. Zijn thrillers worden gekenmerkt door een beschrijving van gewone mensen die door het noodlot of door eigen toedoen in een nachtmerrie belanden. Met Dodelijk verlangen won hij de Hercule Poirotprijs.

Dit boek in de pers

Patrick De Bruyn is een Vlaamse auteur die het in de vingers heeft.  
VN'S DETECTIVE & THRILLERGIDS  


Reviews & recensies

Welkom terug, Patrick de Bruyn!

Patrick de Bruyn is een beetje zuinig op zijn talent. Al jaren behoort hij onmiskenbaar tot de top van de Vlaamse thrillerauteurs, om de paar jaar verschijnt er een nieuw verhaal. Typisch voor zijn thrillers is dat het vaak gaat om mensen die door het noodlot of door eigen toedoen in een nachtmerrie behandelen. Vrijwel al zijn boeken werden genomineerd voor de grote Vlaamse thrillerprijzen: Gouden Strop (1x), Diamanten Kogel (2x) en Hercule Poirotprijs (4x). Ook hier weer een verhaal van gewone mensen in hun dagelijkse, banale bedoening, die onderhuidse spanningen proberen te verdoezelen. Maar vroeg of laat duiken de spoken uit het verleden weer op.

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Patrick de Bruyn
UitgeverijWPG Uitgevers Be - Algemeen
ISBN9789460414541
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's173
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte653 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten