Caitlin-   eReader eBook

Daan Fousert • eBook

€ 6,50

Direct downloaden

Caitlin is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ze heeft een perfect alibi. En dat Paul McKee niet terugkeert van een afspraak met haar is verontrustend, maar hij heeft ook een verborgen kant. Misschien heeft hij zich altijd wel anders voorgedaan dan hij is. Pas als het lichaam, dat in zijn auto wordt gevonden, niet het zijne blijkt te zijn, gaat het brein van inspecteur Caitlin op volle toeren werken. Hoe zit dat met dat alibi van die dame? En waar is Paul dan? Caitlin gaat op zoek en haalt de onderste steen boven. In haar eigen leven spelen zich intussen ook ingrijpende gebeurtenissen af, die alles op zijn kop zetten. Een razend spannend en vlot geschreven vervolg op zijn eerste psychologische thriller Verdwenen. Met zijn psychologisch drama Onvermijdelijk heeft Daan Fousert bewezen ook in een ander genre over talent te beschikken.

Daan Fousert (1947) heeft veel zakelijke boeken geschreven. Schrijven fascineert hem en geeft hem de kans om zijn creativiteit in woorden tot uiting te brengen. Zijn ervaring met mensen komt in zijn boeken heel goed tot uiting in de zuivere dialogen en psychologische typeringen van de karakters. Hij is een meesterlijk verteller.

Dit boek in de pers

Een amusante schrijfstijl, een frisse zinsbouw en een boeiende verhaallijn staan garant voor een thriller waarmee je een hele tijd van de wereld bent en de dagelijkse sleur ver achter je kunt laten. Zijn persoonlijke levenservaringen weet Daan Fousert perfect in zijn boeken te verwerken, zodat je zuivere karakters gepresenteerd krijgt. De auteur knalt linea recta de leeskamer binnen en je blijft gefascineerd doorlezen. Frisse dialogen houden het geheel de hele tijd luchtig. Het verhaal blijft geloofwaardig en levensecht met duidelijke personages.  
Hebban.nl  

Details:

Auteur(s)Daan Fousert
UitgeverijElikser B.V. Uitgeverij
ISBN9789089546517
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's287
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1138 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SeriePaul McKee
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten