Château Fatale-   eReader eBook

Ilja Gort • eBook

€ 5,99

Direct downloaden

Château Fatale is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Leonie Fougard is journaliste bij Le Figaro. Als haar vriend op afschuwelijke wijze wordt vermoord, gaat zij op zoek naar de daders. Maar de opdrachtgever, een albinoneger genaamd Edelweiss, is een kopstuk uit de wereld van het grote geld en lijkt onaantastbaar. Leonie raakt verwikkeld in een internationaal netwerk van wijnfraude. Uit lijfsbehoud ondergaat zij een persoonsverandering die haar tot huiveringwekkende acties drijft. Samen met een deserteur van het Vreemdelingenlegioen en een wanhopige wijnboer rekent ze af met een bonte stoet aan tegenstanders. Uiteindelijk komt het tot een explosieve confrontatie met Edelweiss zelf en raakt het lot van alle hoofdpersonen op een dramatische manier met elkaar verbonden.

Dit boek in de pers

Ilja Gort kan lekker vet schrijven en zet situaties in armetierige hotels of de wijnhandel met cynische humor neer. Een boek voor in de luie stoel of op het strand  
De Telegraaf  

Ilja Gort schrijft prettig en met zeer veel vaart. Deze thriller ontrolt zich als een Amerikaanse actiefilm waarbij je soms nauwelijks op adem kunt komen  
BRABANTS DAGBLAD  

Met een glaasje ijskoude rosé erbij slobber je deze soepel geschreven thriller op een zwoele avond gewoon lekker weg.  
VN'S DETECTIVE & THRILLERGIDS  


Reviews & recensies

Snoeiharde 5-sterren thriller van Ilja Gort

Als je één boek zou moeten meenemen naar je vakantieadres, dan zou het zeker deze hardboiled thriller moeten zijn. Chateau Fatale, het nieuwste boek van wijnfenomeen Gort, is een weergaloos spannende pageturner die leest met de vaart van een TGV in de hoogste versnelling. De spetterende actie trekt als in een perfecte misdaad-film aan je voorbij wanneer journaliste Leonie Fougard jacht maakt op de man die haar vriend vermoordde, de geheimzinnige wijnsmokkelaar Edelweiss. Samen met een deserteur van het Vreemdelingenlegioen en een wanhopige wijnboer raakt ze daarbij verwikkeld in een internationaal netwerk van drugshandel en wijnfraude. Ingrediënten genoeg voor een meesterlijke crime vol rookgordijnen, dubbele bodems en onverwachte wendingen. Ja, evenals Gort’s overheerlijke wijnen smaakt Chateau Fatale naar meer! Schenk een mooi glas in en ga ‘m lekker lezen… “Ilja Gort kan lekker vet schrijven en zet situaties in armetierige hotels of de wijnhandel met cynische humor neer. Een boek voor in de luie stoel of op het strand.” - De Telegraaf.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over fraude
  • spanning met humor

Details:

Auteur(s)Ilja Gort
UitgeverijLebowski
ISBN9789048822690
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's352
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1236 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten