Clarice Lispector-   eReader eBook

Benjamin Moser • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Clarice Lispector is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'Een erg goede, meeslepende biografie, met een hoofdpersoon die fascinerender is dan menig romanpersonage. [...] Hoogste tijd dat Mosers biografie in het Nederlands verscheen.' - HP/De Tijd

Ze wordt vergeleken met Borges, Kafka en Nabokov, 'die vrouw die eruitzag als Marlene Dietrich en schreef als Virginia Woolf', en beleeft een golf van populariteit over de hele wereld, veertig jaar na haar dood: Clarice Lispector (1920-1977). Geboren te midden van de verschrikkingen van de Oekraïne na de Eerste Wereldoorlog, werd de jonge Clarice een persoon wier schoonheid, intellect en excentriciteit Brazilië fascineerden.
Clarice Lispector. De biografie vertelt hoe deze uitzonderlijke vrouw ondanks een lange ballingschap en persoonlijke problemen uitgroeide tot een groot schrijfster, en ontrafelt op weergaloze wijze de mythes die haar omringen.

Dit boek in de pers

Een intelligent portret van een werkelijk opzienbarende auteur. Lispector is een geweldig onderwerp, en Moser is haar ideale biograaf.  
JONATHAN FRANZEN  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over Zuid Amerika
  • biografieën over schrijverschap

Details:

Auteur(s)Benjamin Moser
UitgeverijDe Arbeiderspers
Vertaler(s)Adri Boon
ISBN9789029505789
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's643
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte3030 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieOpen domein
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten