Commentator-   eReader eBook

Mart Smeets • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De enthousiaste blik van een kenner Op veler verzoek blikt Mart Smeets (1947) terug op een lange sportzomer. Hij begint op 9 juni 2014, en gaat van onder andere NBA Finals, WK hockey, WK voetbal, Tour de France, EK atletiek, WK softbal, EK honkbal, WK basketbal, Vuelta, Wereldruiterspelen, EK Zwemmen, WK judo in één adem door naar 28 september, de finale van het WK wielrennen. Elke dag een verhaal, met een eigen geur en kleur, een eigen uitslag en kleine of grotere rafeligheden. Smeets geeft zijn persoonlijke commentaar op de sport: spontaan, eerlijk, doordacht, verwonderd en verbaasd. De veteraan van de vaderlandse televisie, de schrijver van vele boeken en artikelen over sport moet na afloop concluderen dat deze topsportzomer bijna eindeloos én fantastisch interessant is geweest.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Smeets' persoonlijke commentaar op de sportzomer van 2014

Mart Smeets is een kleurrijk persoon en een groot verteller die je met uiterste precisie beschrijft wat hij ziet, hoe hij het beleeft, hoe sport vóelt. Dat doet de onovertroffen grootmeester van de sportjournalistiek al zo'n 42 jaar. "Kijk, zo zit het in elkaar…" Spontaan, eerlijk, doordacht, verwonderd, verbaasd en áltijd met de enthousiaste blik van een kenner geeft hij zijn persoonlijke commentaar. Van de NBA finals, via het WK voetbal naar de finale van het WK wielrennen: in zijn nieuwe (zomerdag)boek Mart Smeets Commentator blikt Mart Smeets op veler verzoek terug op de lange en rijk gevulde sportzomer van 2014 en moet hij na afloop concluderen dat deze bijna eindeloos én fantastisch interessant is geweest! Smeets dus op zijn allerbest, met elke dag een verhaal, met een eigen geur en kleur, een eigen uitslag en kleine of grotere rafeligheden…

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Mart Smeets
UitgeverijUitgeverij De Kring
ISBN9789491567834
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's256
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte4505 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten