Conclaaf-   eReader eBook

Robert Harris • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 4 uur geleden.

Conclaaf is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De paus is dood. De deuren van de Sixtijnse Kapel sluiten en volgens de eeuwenoude traditie zullen honderdzeventien kardinalen hun stem moeten uitbrengen in de geheimzinnigste verkiezing ter wereld. De kardinalen zijn allen zeer vrome mannen. Maar ze zijn ook ambitieus en elkaars rivalen. In de volgende tweeënzeventig uur zal een van hen de machtigste spirituele leider op aarde worden. Al snel wordt duidelijk dat een van de gedoodverfde kanshebbers een groot geheim verbergt. Een geheim dat het voortbestaan van het Vaticaan op het spel kan zetten.
Bestsellers nu vanaf € 4,99

Dit boek in de pers

Robert Harris […] heeft plezier in het speelse gebruik van Dan Brown-achtige elementen – complotten, documenten in geheime bergplaatsen […] Anders dan Brown blijft Harris een mate van waarschijnlijkheid nastreven terwijl hij rustig naar de climax toe werkt.  
NRC  


Reviews & recensies

Ook achter de deuren van de Sixtijnse kapel worden machtsspelletjes gespeeld.

Wat een geweldige plek om een thriller te situeren: achter de gesloten deuren van de Sixtijnse kapel, waar na de dood van de paus 117 kardinalen samenkomen om de opvolger aan te stellen. En wie dacht dat kardinalen per se een vroom bestaan leiden, heeft het mis: niks menselijks is hen vreemd. Dus ook afgunst en machtsspelletjes. Robert Harris schreef eerder al geweldige historische thrillers over het Romeinse Rijk, en ook in 'Conclaaf' laat hij zien hoe sterk hij is in grondige research en geschiedkundige details. Hij gunt je als lezer een blik achter de schermen van de pausverkiezing en maakt er een meeslepende machtsstrijd van, vol verraad en geheimen. Conclaaf is een boeiende roman met goed uitgewerkte personages waarin de spanning gestaag opbouwt - bloedstollend zou ik deze roman nu niet noemen. Maar geslaagd, dat zeker wel!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over het Vaticaan
  • verzwegen zaken

Details:

Auteur(s)Robert Harris
UitgeverijCargo
Vertaler(s)Jan Pieter van der Sterre, Reinhilde Ghoos
ISBN9789023428008
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's247
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1111 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten