Connect!-   eReader eBook

Menno Lanting • eBook

€ 19,99

Direct downloaden

Connect! is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het boek Connect! van Menno Lanting is door de onafhankelijke jury gekozen tot Managementboek van het Jaar 2011.

Uit het juryrapport:
’Het boek scoort hoog op het criterium praktische toepasbaarheid, het betoog wordt goed onderbouwd met voorbeelden uit de Nederlandse praktijk, maar ook met een gedegen literatuuronderzoek. Verder worden er voldoende suggesties gedaan voor discussies. Een boek dat duidelijk maakt dat managers de zaken niet meer in hun eentje kunnen regelen, maar in plaats daarvan gebruik moeten maken van zijn sociale netwerken. Managers zullen een antwoord moeten hebben op wat sociale netwerken betekenen voor de eigen organisatie. De jury denkt dat dit boek helpt bij het vinden van dat antwoord.’

Over het boek
'Connect!' is een welgemeende aansporing voor organisaties om in deze onbegrensde wereld van samenwerking, creativiteit en communicatie een omslag te maken van gesloten, hiërarchisch en onpersoonlijk naar open, authentiek en verbonden. Bedrijven kunnen een ontmoetingsplek worden voor connecties en creativiteit, maar dat gaat niet vanzelf. Daarom is 'Connect!' een must voor iedere leider, manager of professional.

Details:

Auteur(s)Menno Lanting
UitgeverijBusiness Contact
ISBN9789047017554
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's192
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte360 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten